پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۴۴

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

سرانجام دو وعده مترویی افشانی/ آبان آمد خبری از خط ۶ مترو نشد

سرانجام دو وعده مترویی افشانی/ آبان آمد خبری از خط ۶ مترو نشد

دبیر کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران درباره سرانجام خط ۶ مترو و قرار داد ۶۳۰ واگن توضیح داد.

محمد علی کرونی در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به این پرسش که سرانجام ۱۰ کیلومتر از خط ۶ مترو که قرار بود آبان ماه به بهره برداری برسد گفت: با روند کنونی به نظر نمی رسد تا پایان امسال این بخش آماده بهره برداری شود.

وی در ادامه در خصوص درخواست خرید اتوبوس های دست دوم برای تقویت ناوگان اتوبوسرانی  گفت :به جای آنکه ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان برای تجهیز اتوبوس ها به فیلتر دوده هزینه شود بهتر  است قطعات لازم اتوبوس‌هایی که برای نبود قطعه در پارکینگ ها متوقف شدند هزینه شود.

 کرونی اضافه کرد :شرکت تولید کننده اتوبوس ها طی نامه ای اعلام کرده اگر این اتوبوس‌ها به فیلتر مجهز شوند دیگر خدمات موتوری ارائه نمی‌کنند بنابراین بهتر است به جای تأکید بر نصب فیلتر دوده به دنبال خرید قطعه برای اتوبوس‌های متوقف شده در ایستگاهها باشیم.

 وی ادامه داد: پیش از این نیز تهران تجربه خرید اتوبوس های دست دوم داشت و از یک شرکت آلمانی اتوبوس هایی خریداری شد و در همان کشور نیز مورد بازسازی قرار گرفت باید ببینیم این اتوبوسهای دست دوم از کجا و با چه شرایطی تامین می شود در غیر این صورت بهتر است هزینه‌هایی که قرار است برای خرید اتوبوسهای دست دوم شود صرف تقویت ناوگان فعلی شود.

 وی در خصوص سرانجام ۶۳۰ واگنی که قرار بود به تدریج به متروی تهران افزوده شود گفت: در خصوص تقویت مترو با وجود آن که در مدیریت تازه شهری  راهکارهای متعددی ارائه شده، اما هنوز فرصت عملی شدن بنا به دلایل متعدد از جمله نبود منابع اقتصادی مورد نیاز به وجود نیامده است. همچنین طبق پیگیری های انجام شده، از ۶۳۰ واگنی که قراربود وارد ناوگان شود، یک واگن نیز به این دوره از مدیریت شهری نمی‌رسد و تنها ۱۰ قطار در گمرک است که اگر هزینه های ترخیص آن را تامین شود  می توانیم وارد خطوط کنیم

کد خبر 4468229

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha