پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ بهمن ۱۳۸۵، ۱۳:۰۱

فرشیدی در پاسخ به مهر :

بالا بردن سرانه مطالعه دانش آموزی نیازمند ایجاد "زنگ مطالعه" است

بالا بردن سرانه مطالعه دانش آموزی نیازمند ایجاد "زنگ مطالعه" است

وزیر آموزش و پرورش گفت: "داشتن زنگ های مطالعه کتاب خوانی و انشاء می تواند سرانه مطالعه دانش آموزان را در مدارس بالا ببرد."

به گزارش خبرنگار مهر ، محمود فرشیدی در مراسم نمادین افتتاح 10هزار نمایشگاه کتاب در 10هزار مدرسه سراسر کشور که با حضور وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی ، در دبیرستان البرز تهران برگزار شد ، در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر برنامه های وزرات آموزش و پرورش در بالا بردن سرانه مطالعه دانش آموزان ، این مطلب را عنوان نمود.

وی افزود: ایجاد زنگ مطالعه در مدارس نیازمند مصوبه شواری عالی آموزش و پرورش است اما با این حال چنانچه مدارسی به طور داوطلبانه این کار را انجام دهند (همانگونه که تعدادی نیز این فعالیت را آغاز کرده اند) و معلمان در انتخاب و مطالعه کتب نظارت داشته باشند می توان به بالا رفتن سرانه مطالعات دانش آموزی امیدوارتر بود.

وزیر آموزش و پرورش ، افتتاح مجموعه ای ازعنوان های مختلف کتاب های غیر درسی و کمک درسی در مدارس (افتتاح نمایشگاه های کتاب) و چند تالیفی شدن کتب درسی را جرقه ای برای بالا بردن این سرانه اعلام کرد.

وی در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر در خصوص نقش معاونت پرورشی و تربیت بدنی در بالا بردن این سرانه ، گفت: این معاونت می تواند در موضوع صبح جمعه با مدرسه و اوقات فراغت دانش آموزان برنامه هایی برای بالا بردن سرانه مطالعه دانش آموزان داشته باشد.

فرشیدی در همین زمینه ، همکاری با ناشران و معرفی کتابهای کمک آموزشی استاندارد در پایان کتب درسی را ، موثر دانست.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری ، سرانه جهانی کتاب بر هر دانش آموز را 15جلد و در ایران حدود 5 جلد عنوان کرد.

مقام ارشد وزارت آموزش و پرورش ، شناسایی نیازها و محتوای کتاب های درسی را وظیفه ناشران دانست و گفت: در این باره حرکت های میان بخشی مناسبی در حال انجام است.

وی درباره شیوه انتخاب ناشران در نمایشگاه کتاب مدارس و گلایه تعدادی از ناشران از حضور نداشتن در این نمایشگاه ، افزود: از تمام ناشران برای شرکت در این مجموعه دعوت شده اما از آنجا که آموزش و پرورش محرم مردم است ، نمی توان هر کتاب را در حریم آن راه داد.

فرشیدی تاکید کرد: سال گذشته و در بازدید از نمایشگاه یکی از استانها کتب خلاف اخلاقی مشاهده شد که نیازی به حضور آنها در میان دانش آموزان وجود نداشت.

به گزارش خبرنگار مهر ، در این مراسم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از بدهی مدارس به بعضی از ناشران سال گذشته سخن گفت و فرشیدی در خصوص این موضوع ، گفت: این بدهکاری ها بر اساس قرارداد مدت دار بوده و طبق روند ذکر شده پرداخت آن دنبال می شود.

کد خبر 446966

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha