پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ آذر ۱۳۹۷، ۱۰:۰۳

حسینی شاهرودی در گفتگو با مهر:

بسته‌های حمایتی باید در قالب کالابرگ الکترونیک به مردم داده شود

بسته‌های حمایتی باید در قالب کالابرگ الکترونیک به مردم داده شود

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بهتر است دولت بسته‌های حمایتی را در قالب کالابرگ الکترونیک در اختیار مردم قرار دهد تا آنان نیازهای خود را از این طریق برآورده کنند.

سیدحسن حسینی شاهرودی در گفتگو با خبرنگار مهر، با تاکید بر ضرورت اعطای بسته‌های حمایتی به اقشار آسیب پذیر جامعه،گفت: اعطای بسته‌های حمایتی از سوی دولت، بهترین شیوه برای بهبود شرایط اقشار آسیب پذیر و کم درآمد جامعه است که تصمیم خوبی اتخاذ شده است تا به افراد کم درآمد و به ویژه کسانی که کمتر از ۳ میلیون تومان درآمد ماهانه دارند، این بسته های حمایتی داده شود.

وی با تاکید بر اینکه بسته های حمایتی باید در قالب کالا به مردم داده شود، ادامه داد: در واقع دولت باید این بسته‌های حمایتی را در قالب کالابرگ الکترونیک در اختیار مردم قرار دهد تا آنها کالاهای مورد نیاز خود را خریداری کنند.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه قرار بود دولت بسته‌های حمایتی را تا پایان آبان‌ماه اجرایی کند، تصریح کرد: با وجود این هنوز دولت اقدامی در این زمین انجام نداده است و امیدواریم هر چه سریعتر دولت مبادرت با اعطای این بسته‌ها در قالب کالابرگ الکترونیک به مردم کند.

کد خبر 4470751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۲۱:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
      0 0
      اين چه رفتاري است كه دولت تدبير و اميد با مردم دارد؟ مردم را فقير مي كند كه بسته حمايتي توزيع نمايد ..