به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق امینی نیا عصر چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش با اشاره به تخصیص یک میلیارد تومان برای تکمیل آموزشگاه در شهرستان اظهار داشت: مدیر کل نوسازی آموزش و پرورش برای تکمیل کامل مجتمع فرهنگی امین کتالم تا پایان سال ۹۷ قول مساعد داد و هنرستان شهید کوزه گر در آینده نزدیک افتتاح می شود.
رئیس آموزش و پرورش رامسر تصریح کرد: آموزشگاه شهدای سپارده اشکور به زودی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح می شود.
فرماندار رامسر نیز اظهار کرد: هر اقدامی در آموزش و پرورش سرمایه گذاری برای آینده بهتر است.
محمد آزاد گفت: هر چقدر برای آموزش و پرورش خرج کنیم هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری است و با آموزش و فرهنگ سازی مدیران خوبی تحویل جامعه خواهیم داد.
وی با تاکید بر برگزاری مستمر جلسات شورای آموزش و پرورش گفت: شهرستان رامسر دارای ۱۰ هزار دانش آموز بوده و بررسی نقاط ضعف و قوت این حوزه در دستور کار قرار دارد.
نظر شما