پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آذر ۱۳۹۷، ۲۳:۱۳

حناچی در جشن ازدواج معلولین؛

معنای توانایی و معلولیت را تغییر می دهیم

معنای توانایی و معلولیت را تغییر می دهیم

شهردار تهران گفت: در این دوره از نظام مدیریت شهری که به امانت در دست ماست، نگاهمان این خواهد بود که معنای توانایی و معلولیت را تغییر دهیم.

به گزارش خبرگزاری مهر ، شهردار تهران شامگاه دوشنبه در مراسم جشن ازدواج معلولین که در برج میلاد با حضور آیت‌الله سید مصطفی محقق داماد، تعدادی از اعضای شورای شهر و ولی الله شجاع پوریان معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران برگزار شد، حضور یافت.

پیروز حناچی با تبریک به افرادی که در این ایام مبارک زندگی مشترکشان را آغاز می‌کنند، گفت: در خصوص مطالبی که در مورد بنده گفتند باید بگویم حضرت امیر (ع) که شما عزیزان به نام نامی ایشان زندگی مشترکمان را آغاز می‌کنید فرمودند، من از دیگران خودم را بهتر می‌شناسم و خداوند نیز بر نفس من حاکم و آگاه است.

وی ادامه داد: در این دوره از نظام مدیریت شهری که به امانت در دست ماست، نگاهمان این خواهد بود که معنای توانایی و معلولیت را تغییر دهیم. به عبارت بهتر، توان‌یاب کسی نیست که روی ویلچر نشسته یا خداوند به حکمت، عارضه‌ای در او ایجاد کرده است؛ هر کسی که نتواند در عرصه‌های اجتماعی حضور داشته باشد توان‌یاب است حتی اگر چهار ستون بدنش سالم باشد.

شهردار تهران در پایان خاطرنشان کرد: انشاالله کاری خواهیم کرد که فضاهای شهری‌مان برای همه کسانی که نیازمند مناسب‌سازی هستند، آماده شوند تا هیچ‌ کس به‌ واسطه موانع فیزیکی، امکان عدم حضور در عرصه‌های اجتماعی را نداشته باشد. از خداوند کریم در این ایام مبارک به یمن نیت‌های شما می‌خواهیم که تمام ما را در این ماموریت یاری کند.

کد خبر 4475310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha