پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ آذر ۱۳۹۷، ۱۰:۱۹

داستان بی‌توجهی؛

سیستان و بلوچستان علاوه بر هوا، گاز هم ندارد!

سیستان و بلوچستان علاوه بر هوا، گاز هم ندارد!

اگر چرخی در فضای مجازی بزنید عکس‌های زیادی از این روزهای سیستان و بلوچستان می‌بینید. نبود گازشهری و صف‌های طولانی کپسول‌های گاز همزمان با رسیدن فصل سرما منجر به واکنش‌های زیادی شده است.

مجله مهراغلب ما استان سیستان و بلوچستان را در ذهنمان، استانی کمتر توسعه یافته می‌شناسیم.  استانی پهناور با مردمانی خونگرم. سالهاست مردم سیستان و بلوچستان با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می‌کنند. از دفاع در مقابل گروهک‌های معاند و به خطر افتادن امنیت‌شان گرفته، تا ورود کشتی های چینی در آبهای عمان و غصب روزی حلالشان توسط آنها. این روزها اما مردم این استان با مشکل جدی‌تری مواجه هستند ! کمبود گاز شهری... بله درست خواندید. شاید برایتان عجیب باشد کشوری که دارای دومین ذخائر گازی در جهان است چگونه است که هنوز یک استان آن و حتی شهر زاهدان که به عنوان مرکز استان از آن یاد می شود هنوز از نعمت گاز شهری بی بهره است. این موضوع سبب شد که کاربران فضای مجازی واکنش‌های زیادی به این موضوع نشان دهند.

عکس هایی از صف های طولانی پیت های نفت و کپسول های گاز در فضای مجازی منتشر شده که نشان می دهد اهالی این استان روزانه ساعات طولانی از وقت خود در این صف ها می‌گذرانند. تا جایی که علیم یارمحمدی نماینده مردم زاهدان در مجلس گفته است: «  توزیع سوخت با حیات مردم گره خورده است، هر گونه اختلال در گازرسانی به مردم به خصوص در فصل سرما سلامت جان مردم را به مخاطره می‌اندازد.»

سیستان و بلوچستان در خلاف سایر استان‌ها رشد جمعیت رو به بالایی دارد اما متاسفانه وضعیت اشتغال در این استان شرایط خوبی ندارد و طبعا خرید کپسول‌های گاز برای آنها سخت و دشوار است. اگر چه نرخ مصوب گاز میعان در این استان حدود ۶ هزار و ۳۰۰ تومان است اما بومی‌های سیستان می‌گویند بخش زیادی از سوخت رسانی به دست دلالان افتاده و با قیمت‌های بیش از ۲۰ هزار تومان هر کپسول را به ما می‌دهند و  مردم نیز گاها به دلیل توزیع نامناسب مجبور به خرید گاز از این افراد هستند.

اسفند سال ۹۵ بود که روحانی رییس جمهوری، برای افتتاح چند پروژه به این استان سفر کرده و از پروژه اتصال گاز به شهر زاهدان رونمایی کرد اما بعد از آن همچنان این شهر و دیگر شهرهای این استان، با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند. آذرماه سال گذشته نیز روحانی در سفری دیگر به این استان به مردم قول داد تا در زمستان آینده مشکل گاز شهری در شهرهای زاهدان، زابل و  حل خواهد شد و از این نعمت بهره‌مند خواهند شد. با این وجود حدود دو سال پس از افتتاح نخستین مشعل گاز در شهر زاهدان، هنوز گازرسانی در استان سیستان‌وبلوچستان به‌طور کامل صورت نگرفته و از ۱۴۵ هزار انشعاب گاز، تنها ۱۳هزار انشعاب به گاز وصل شده است.

و یا کاربر دیگری می‌گوید:

کد خبر 4475426

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha