پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۲۶

دیدار رئیس پلیس پایتخت با شهردار تهران

دیدار رئیس پلیس پایتخت با شهردار تهران

عصر روز گذشته، رئیس پلیس پایتخت و هیئت همراه او با حضور در باغ موزه نگارستان با شهردار تهران دیدار کردند و پیرامون مسایل فی مابین به گفت و گو و تبادل نظر پرداختند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عصر روز گذشته سردار حسین رحیمی به همراه معاونین و روسای پلیس های تخصصی، حفاظت اطلاعات و بازرسی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، با حضور در دفتر پیروز حناچی شهردار تهران، ضمن تبریک انتصاب وی، پیرامون مسایل فی مابین در مورد همکاری های شهرداری و پلیس پایتخت، به گفت و گو و تبادل نظر پرداختند.

در این دیدار صمیمانه، سردار رحیمی با تاکید بر اهمیت همکاری و هم افزایی پلیس و شهرداری در برطرف کردن مسایل ترافیکی، انضباط و اجتماعی به خدمات رسانی این ارگان ها به شهروندان اشاره کرد و گفت: با هم افزایی و همکاری می توان آسیب های اجتماعی را ریشه یابی و کاهش داد.

وی با اشاره به این موضوع که شهرداری و پلیس، نهادهایی هستند که بیشترین مسئولیت در اداره شهر و امور آن را بر عهده دارند، گفت: همه ما می دانیم که بسیاری از ماموریت های پلیس و شهرداری، نزدیک است و همکاری و هم افزایی بین پلیس و شهرداری می تواند، بسیاری از مشکلات اجتماعی و انتظامی را حل کند.

این مقام ارشد انتظامی، با تاکید بر این مطلب که حل مشکلات ترافیکی نیازمند همکاری و هم افزایی همه نهادهای مرتبط به ویژه شهرداری و پلیس است، عنوان کرد: با وجود حجم بالای خودروها در معابر شهری، بدون همفکری این دو نهاد، تسهیلات و نظم ترافیکی امکان پذیر نیست و هر تصمیمی در این حوزه باید در کمیسیون ها و شوراهای مربوطه اتخاذ شود.

سردار رحیمی، با اشاره به سطح آسیب های اجتماعی و تاثیر آن بر مدیریت شهری تصریح کرد: یکی از مسائل مهم در مدیریت شهری، موضوع آسیب های اجتماعی است و همه می دانیم که این موضوع تک علتی نیست بلکه در ریشه یابی یک آسیب، به چندین علت می رسیم. بنابراین موضوعی با این پیچیدگی، نیازمند نشست های تخصصی و مشترک سازمان های دخیل از جمله پلیس و شهرداری است و نباید اجازه بدهیم برخی از آسیب ها به بحران تبدیل شوند. ضمن اینکه لازم است با اقدامات عملیاتی و جهادی موضوعات را حل و فصل کنیم.

در ادامه این دیدار پیروز حناچی، شهردار تهران به اهمیت وجود امنیت در جامعه و تلاش پلیس برای برقراری این نظم و امنیت اشاره کرد و از زحمات شبانه روزی مجموعه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ قدردانی کرد.

 در پایان این دیدار رئیس پلیس پایتخت با اهدای لوح تقدیر به شهردار تهران، انتصاب وی را در سمت خطیر مدیریت شهری کلانشهر تهران، تبریک گفت.

کد خبر 4476884

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha