پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ بهمن ۱۳۸۵، ۹:۴۹

یک مسئول در وزارت بازرگانی در گفتگو با مهر : وزارت بازرگانی مجوز واردات برای کالاهای اسرائیلی صادر نمی‌کند / گزارشی مبنی بر صهیونیستی بودن شرکت نستله دریافت نکرده‌ایم

یک مسئول در وزارت بازرگانی در گفتگو با مهر : وزارت بازرگانی مجوز واردات برای کالاهای اسرائیلی صادر نمی‌کند / گزارشی مبنی بر صهیونیستی بودن شرکت نستله دریافت نکرده‌ایم

سید عباس حسینی با تاکید بر این که وزارت بازرگانی مجوز واردات برای کالاهای اسرائیلی صادر نمی‌کند، گفت: تاکنون گزارشی مبنی بر صهیونیستی بودن شرکت نستله به این وزارتخانه ارائه نشده است.

مدیرکل مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی درگفتگو با خبرنگار مهر گفت: براساس مقررات صادرات و واردات هرگونه معامله با اسرائیل ممنوع است.

سید عباس حسینی توضیح داد: وزارت بازرگانی هیچ گونه ثبت سفارشی تاکنون برای کالاهای اسرائیلی نداشته و هیچ مجوزی نیز برای واردات صادر نکرده است.

از سید عباس حسینی سئوال شد که این شرکت وابسته به صهیونیست‌ها است و چطور در ایران فعالیت می کند؟ وی پاسخ داد: تاکنون هیچ گزارشی در این خصوص به وزارت بازرگانی ارسال نشده است ولی به محض دریافت هرگونه گزارشی بخش حقوقی این وزارتخانه مامور رسیدگی به این امر خواهد شد.

در سایت شرکت نستله آمده است: نستله یک کمپانی تغذیه بین‌المللی است که در سال 1866 میلادی در سوئیس توسط هانری نستله تاسیس شد و اکنون در 100 کشور جهان، 350 شعبه دارد. محصولات غذایی نسکافه، سرلاک، مگی، کافی میت و ... از جمله تولیدات این شرکت در سطح جهانی است. 

نستله در سال 1998 جایزه جوبیلی (Jubilee Award) را از دست نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی (بنیامین نتانیاهو) دریافت کرد. این جایزه به بزرگترین شرکت‌های تامین کننده اقتصاد اسرائیل اعطا شده است. 

این شرکت در سال 2000 میلادی، مبلغ 6/14 میلیون دلار به صندوق غرامت هلوکاست واریز کرده است. بیانیه رسمی این پرداخت در پایگاه اینترنتی این شرکت موجود است.

اکنون نستله بیش از 4000 پرسنل در بیش از 10 شعبه اصلی در سرزمین‌های اشغالی دارد که یکی از مهمترین شعب آن، در شهرک صهیونیستی سدیروت (واقع در مناطق اشغالی نوار غزه) به مساحت 700 متر مربع می‌باشد.

شرکت نستله مالک 1/50 درصد سهام شرکت اسرائیل Osem (از بزرگترین شرکت‌های غذایی اسرائیل) است. همچنین آمریکا سالانه 24 میلیون دلار را به ازای سرمایه‌گذاری در اسرائیل به این شرکت اعطا می‌کند.

کد خبر 448404

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha