به گزارش خبرگزاری مهر، جلال پوران فرد افزود: دو مصدوم این حادثه به علت آسیبهای شدید با اورژانس هوایی به بیمارستانهای استان انتقال داده شدند.
وی بیان داشت: حادثه اول در ساعت ۱۴ در باشت با واژگونی موتور سیکلت به وقوع پیوست و تصادف دوم نیز در پاتاوه تونل دوم و در روستای شترخون اتفاق افتاد.
پورانفرد تصریح کرد: در واژگونی موتورسیکلت در باشت و همچنین انحراف موتورسیکلت در شترخون پاتاوه، هر دو مصدوم توسط تکنسینهای آمبولانس های اورژانس بعد از اقدامات اولیه پزشکی به درمانگاه پاتاوه و باشت انتقال داده شدند و به علت وضعیت بد هر دو مصدوم درخواست بالگرد هوایی شد که مصدوم درمانگاه باشت با بالگرد اورژانس گچساران به بیمارستان شهید رجایی گچساران و مصدوم درمانگاه پاتاوه با بالگرد اورژانس یاسوج به بیمارستان شهید بهشتی یاسوج انتقال یافتند.
نظر شما