پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۶ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۲

مدیر کل اقتصادی استانداری خراسان رضوی:

مشکلی برای تامین و توزیع میوه شب یلدا در خراسان رضوی نداریم

مشکلی برای تامین و توزیع میوه شب یلدا در خراسان رضوی نداریم

مشهد-مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: میوه کافی طی روزهای گذشته به استان وارد شده ومشکلی برای تامین و توزیع میوه وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی رسولیان بعدازظهر دوشنبه در جلسه ویژه ستاد تنظیم بازار شب یلدا خراسان رضوی اظهارکرد: کارگروهی متشکل از تعزیرات حکومتی، سازمان صنعت ،معدن و تجارت و بخش های نظارتی برای نظارت بر  بازار ویژه شب یلدا تشکیل شده است.

وی افزود: قیمت آجیل و خشکبار در استان ۳۰ تا ۴۰ درصد از متوسط کشوری پایین تر بوده و مسئولان اتحادیه آجیل و خشکبار نیز قول داده اند علاوه بر افزایش عرضه، نظارت و کنترل ها را نیز بیشتر کنند.

رسولیان گفت :برای تامین و مدیریت قیمت آجیل و خشکبار  صنف مربوطه  ۲۵ تیم بازرسی را برای نظارت بر قیمت اقلام تعیین و فعال کرده است.

مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در ادامه  بیان کرد: میوه کافی طی روزهای گذشته به استان وارد شده ومشکلی برای تامین و عرضه میوه وجود ندارد و قرار شده اتحادیه مربوطه نیز عرضه را با توجه به حجم قابل توجه میوه ورودی به استان بالا ببرد و کنترل قیمت ها نیز به صورت جدی انجام شود. همچنین طبق رصد بازار متوسط قیمت میوه و تره بار در استان از میانگین کشوری پایین تر است.

رسولیان در خصوص عرضه شیرینی نیز بیان کرد: قیمت انواع شیرینی هم از سوی اتحادیه تعیین و اعلام شده که از میانگین کشوری پایین تر است و در این حوزه نیز با مشارکت اصناف عرضه و نظارت انجام می شود .

کد خبر 4488105

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha