به گزارش خبرنگار مهر، یدالله رحمانی به عنوان رییس ستاد هفته پژوهش و فناوری فارس ظهر سه شنبه در آیین تجلیل، گفت: هفته پژوهش و فناوری را به همه کسانی که دل در گرو توسعه و پیشرفت کشور دارند تبریک می گویم.
وی با توجه به اینکه استان فارس برای سومین سال پیاپی در این حوزه انتخاب و تقدیر شد، این را موید بالندگی این حوزه در استان فارس دانست.
رحمانی یادآور شد که در قله بودن فارس در حوزه علم و فناوری حاصل تلاش پژوهشگران این خطه است.
وی افزود: نام گذاری این هفته بدین منظور است که نتایج کشف و یافته های تحقیقاتی را در مسیر توسعه قرار دهیم، لذا نامگذاری این هفته می تواند تفکر پژوهشی و فناورانه را در جامعه علمی کشور بارور سازد.
سرپرست استانداری فارس در ادامه اضافه کرد: بر اساس آمار و اطلاعات موجود تعداد قابل توجهی پایان نامه در مراکز علمی و تحقیقاتی انجام می شود که بدون شک این اهمیت موضوع پژوهش را می رساند، اما آنچه مهمتر از این است که چقدر این کارها در مسیر کاربردی سوق یافته است؟ و آیا آماری از پژوهش هایی که در حوزه علوم انسانی داریم که در بهبود آموزش و پرورش راهکار ارایه دهد یا در مسیر کاهش آسیب های اجتماعی و افزایش حقوق شهروندی گره ای از مشکلات را بگشاید؟
وی با تصریح اینکه نیاز اصلی در فرایند توسعه پژوهش های علمی است، افزود: هدف تحقیقات باید پاسخگویی به مشکلات باشد.
نظر شما