پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۰۷

در جلسه امروز شورای شهر مطرح شد

انتقاد عضو شورای اسلامی شهر اصفهان از تخریب تابلوهای شهری

انتقاد عضو شورای اسلامی شهر اصفهان از تخریب تابلوهای شهری

اصفهان- عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تخریب تابلوهای شهری و عوارض مالی شدیدی که بر شهرداری وارد می‌سازند، ادامه داد: این اقدام ظاهرا به صورت سازمان‌دهی شده انجام می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مقدری پیش از ظهر یک شنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت:از یک هفته قبل در ارتباط با برگزاری جشن ویژه شب یلدا به مردم شهر اصفهان اطلاع رسانی شد و با وجوداستقبال مردم از این جشن ها در شبهای پیش از یلدا متاسفانه با ورود نهادهای دخالت‌گر برپایی این جشن در آخرین لحظات لغو شد.

وی بیان داشت: از یک سو می گویند باید استان ها به دنبال حل مشکل افسردگی و خمودگی در جامعه باشند از سوی دیگر هم مانع اجرای برنامه ‌های شاد در شهر می شوند.

عضوشورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه موضع انفعالی دولت در این ارتباط باید مشخص شود، تصریح کرد: هر باری که خواستیم برای شاد کردن مردم فعالیتی کنیم یا عملکرد شورا را زیر سوال بردند یا مانع از اجرای برنامه های شاد برای مردم شدند.

وی گفت: عده‌ای تندرو جلوی اراده ملت برای برگزاری جشن‌های شاد مردمی می ایستند.

مقدری با اشاره به تخریب تابلوهای شهری و عوارض مالی شدیدی که بر شهرداری وارد می‌سازند، ادامه داد: تخریب تابلوهای شهری که جزو اموال عمومی هستند ظاهرا به صورت سازمان‌دهی شده انجام می شود به نوعی که تنها تخریب یک تابلوی شهری بالغ بر ۱۰۰ میلیون ریال خسارت به اموال عمومی وارد کرده است.

بداخلاقی‌ها و بی انصافی‌ها به حق اعضای شورا را باید تمام کرد

دیگر عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز دراین جلسه اظهار داشت: لازم است بداخلاقی‌ها و بی انصافی‌ها در حق اعضای شورا را به اتمام رساند.

فریده روشن گفت: شورای اسلامی شهر اصفهان مجموعه یکپارچه و منسجمی است که تصمیمات هماهنگ را با نظر اکثریت آراء می‌گیرند و مصوبات شورا توسط قاضی، دادگستری و فرمانداری براساس مصالح عموم و با رعایت موازین شرعی و اسلامی اجرا می شود.

وی گفت:۱۳ عضو شورای اسلامی شهر اصفهان همدست و همگی در یک جبهه هستند و بهتر است به بداخلاقی‌ها در ارتباط با زدن تهمت های ناروا به آنها خاتمه داده شود.

کد خبر 4493201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha