پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

در آنکارا و تل آویو انجام می گیرد؛

رایزنی بولتون در مورد چالش های امنیتی پس از خروج آمریکا از سوریه

رایزنی بولتون در مورد چالش های امنیتی پس از خروج آمریکا از سوریه

مشاور امنیت ملی کاخ سفید با اعلام سفر آتی خود به ترکیه و سرزمین های اشغالی گفت در پی خروج نظامیان آمریکایی از سوریه، واشنگتن با متحدانش در خصوص چالش های امنیتی پیش رو در منطقه گفتگو می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد در ماه ژانویه ۲۰۱۹ به ترکیه و سرزمین های اشغالی سفر و با مقامات ترک و اسرائیلی دیدار و گفتگو می کند.

وی در پیامی توییتری تاکید کرد در پی خروج نظامیان آمریکایی از سوریه، واشنگتن قصد دارد در خصوص اقدامات بعدی خود جهت مقابله با چالش های امنیتی در منطقه، با متحدان خود بحث و تبادل نظر کند.

روز چهارشنبه سخنگوی حزب حاکم عدالت و توسعه ترکیه اعلام کرد: «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید قرار است اوایل ژانویه سال ۲۰۱۹ به ترکیه سفر و با مقامات این کشور درباره آخرین تحولات مربوط به سوریه رایزنی کند.

کد خبر 4497798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha