به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه دیروز سه شنبه با حضور عباسنژاد معاون پایش و نظارت ادارهکل محیطزیست استان در فرمانداری این شهرستان رئیس جدید اداره محیط زیست هشترود معرفی شد.
در این جلسه امین امینیان فرماندار هشترود ضمن تقدیر و تشکر از زحمات صورت گرفته توسط اصلانی رئیس قبلی اداره محیط زیست شهرستان هشترود بیان داشت: معتقد هستیم توسعه پایدار در گرو حفاظت و صیانت از محیط زیست است.
وی افزود: ما معتقدیم محیط زیست و منابع طبیعی میراث گذشتگان نیست بلکه امانت آیندگان است و خود را همواره پشتیبان طرحهای این سازمان دانسته و حفاظت از محیط زیست را اولویت اول و همراهی با این سازمان را وظیفه خود میدانیم.
وی همچنین برای حمید غفاری رئیس جدید این اداره آرزوی موفقیت کرد و ادامه داد: امیدوارم که در تلاش بر حفاظت از محیط زیست شهرستان و خدمت به مردم موفق باشند.
در این مراسم حمید غفاری به عنوان رئیس جدید اداره محیط زیست شهرستان هشترود معرفی شد.
نظر شما