افسانه امیری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در روزهای گذشته کارگاه مهارت های زندگی، با محوریت اداره بهزیستی شهرستان فریدونشهر و با پیشنهاد فرمانداری شهرستان فریدونشهر و همکاری اداره بهداشت و درمان شهرستان فریدونشهر برگزار کردیم که هدف از برگزاری این گارگاه، آموزش زوج های جوان،برای زندگی بهتر، و پایین آوردن آمار طلاق است.
استقبال پرشور مادربزرگ ها از کارگاه مهارت های زندگی در فریدون شهر
وی با بیان اینکه این کارگاه در سه جلسه برگزار شد، افزود: نکته مهمی که در این یان قابل تامل بود استقبال اندک بانوان جوان از این نوع کارگاه هاست به نوعی که برعکس تصورات اولیه ما این کارگاه آموزشی تنها با استقبال پرشور خانم های سن بالا و مادربزرگ ها روبه رو شد.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان فریدونشهر بیان داشت: انتظار می رفت بانوان متاهلی که یک تا پنج سال از سن ازدواجشان می گذرد، در این کارگاه حضور فعایل داشته باشد که این اتفاق رخ نداد.
وی ادامه داد: حضور افراد میانسال و پیر نیز برای ما دارای اهمیت است اما عدم استقبال جوانان از این کارگاه ها باید مورد ریشه یابی دقیق قرار گیرد تا در دفعات بعدی تمهیدات لازم برای جذب جوانان لحاظ شود.
نظر شما