پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ اسفند ۱۳۸۵، ۱۰:۳۷

با هدف تعمیم فرهنگ قرآنی در بین دانش آموزان ؛

دبیران مدارس به تطبیق مطالب درسی با آیات قرآنی می پردازند

برای اولین بار در کشور طرح "سفیران نور" با هدف تعمیم فرهنگ قرآن و معارف اهل بیت (ع) در بین دبیران و انتقال آن به دانش آموزان و ترویج بیش از گذشته فرهنگ قرآنی در کلاسهای درس ، از دهه فجر آغاز شده و تا پایان مرداد 86 ادامه خواهد داشت.

معاون هماهنگی پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری افزود: در این طرح دبیران دروس زیست شناسی ، تاریخ ، فیزیک ، ریاضی ، جغرافیا و زبان انگلیسی مقاطع راهنمایی و متوسطه با ارائه مقالات پژوهشی ، به تطبیق مسائل علمی کتب درسی رشته خود با آیات قرآنی و معارف اهل بیت (ع) می پردازند.

محمد انتظاری تصریح کرد: در این طرح جزوات و مقالات تحقیقی و تالیفی و نرم افزارهای قرآنی متناسب با موضوعات علمی کتب درسی در اختیار دبیران مدارس قرار می گیرد.

وی خاطر نشان کرد: طرح سفیران نور با اعتباری بالغ بر 10 میلیون تومان اجرا می شود و شرکت کنندگان برای ارسال آثار خود تا پایان خرداد 86 فرصت خواهند داشت.

به گزارش مهر ، در پایان شهریور 86 ، 30 مقاله برتر از سوی ادارات آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق استان مازندران انتخاب می شود و پس از دفاع دبیران منتخب از طرحهای خود ، به 18 طرح برگزیده جوایز ارزشمندی اهدا می شود.

کد خبر 450453

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha