پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۲۶

حاجی بابایی در تذکر شفاهی؛

شفافیتی دربودجه شرکت نفت نیست/بودجه۹۸برخلاف مصوبات برنامه ششم است

شفافیتی دربودجه شرکت نفت نیست/بودجه۹۸برخلاف مصوبات برنامه ششم است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: متأسفانه بودجه ۹۸ کمترین شباهت را به مصوبات برنامه ششم توسعه دارد و باید اصلاح شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا حاجی بابایی عضو کمیسیون برنامه و بودجه طی تذکری شفاهی اظهار داشت: ایثارگران متأسفانه مشکلات اساسی در زمینه بیمه خود دارند و این مسئله به دستگاه های ذیربط آنان محول شده و این دستگاه ها هم اراده و هماهنگی لازم را برای حل این مشکل ایثارگران ندارند که باید حل و فصل شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به مغایرت هایی که بودجه ۹۸ با برنامه ششم توسعه دارد، تصریح کرد: متأسفانه دولت توپ را به زمین مجلس انداخته و موید آن این است که برخلاف برنامه ششم نظام رتبه بندی معلمان، اعلام نشده است و دو هزار میلیارد تومانی که برای آن پیش بینی شده است، در سقف دوم است.

حاجی بابایی با بیان اینکه همچنین طبق ماده ۲۹ و ۳۰ برنامه ششم توسعه باید حقوق ها همسان سازی شود اما در این بودجه رعایت نشده است، خاطرنشان کرد: همچنین افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان در هاله ای از ابهام است و مشخص نیست که این افزایش ۲۰ درصدی به معنای آن است که فردی که ۲۰ میلیون تومان دریافت می کند با فردی که یک میلیون دریافت می کند حقوقشان به یک اندازه افزایش می یابد.

وی همچنین با بیان اینکه خصوصی سازی آموزش و پرورش در بودجه ۹۸ سیاه ترین نگاه به آموزش و پرورش کشور است، ادامه داد: از سوی دیگر یکی دیگر از  مشکلاتی که در این بودجه وجود دارد عدم شفافیت در بودجه نفت است و شفافیت در نظام پرداخت ها و بودجه شرکت نفت وجود ندارد.

حاجی بابایی با بیان اینکه به متناسب سازی حقوق کارگران هم توجهی نشده است، بیان کرد: عدم توجه به اقشار آسیب پذیر و کم درآمد جامعه علیرغم برنامه های ششم توسعه یکی از ایرادات بودجه ۹۸ است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان کرد: بودجه سالانه کشور باید یک پنجم برنامه باشد اما بودجه ۹۸ کمترین شباهت را به برنامه دارد که امیدواریم مجلس این موارد را در بودجه سال ۹۸ مورد توجه و اصلاح قرار دهد.

کد خبر 4505311

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha