پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ دی ۱۳۹۷، ۱۳:۵۶

رییس امور موزه های آذربایجان شرقی خبر داد:

برپایی نمایشگاه عکس به مناسبت پانزدهمین سالگرد درگذشت علی دهقان

برپایی نمایشگاه عکس به مناسبت پانزدهمین سالگرد درگذشت علی دهقان

تبریز- رییس امور موزه های استان، از برپایی نمایشگاه عکس و اسناد اقدامات علی دهقان موسس کتابخانه ملی تبریز و موزه آذربایجان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، نمایشگاه عکس و اسناد اقدامات علی دهقان موسس کتابخانه ملی تبریز  و موزه آذربایجان امروز یکشنبه با حضور مرتضی آبدار، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و سیروس برادران شکوهی، استاد برجسته تاریخ، نویسنده و پژوهشگر گشایش یافت.

مهدی بزاز دستفروش  رییس امور موزه های استان و عضو کمیته ملی موزه های ایران، ضمن اعلام این خبر گفت: به مناسبت پانزدهمین سالگرد درگذشت "علی دهقان" موسس کتابخانه ملی تبریز و موزه آذربایجان، نمایشگاه عکس و اسناد در ارتباط با اقدامات وی در خصوص شکل گیری موزه آذربایجان به مدت یک هفته در موزه محل این موزه برپا خواهد بود.

بزاز خاطرنشان کرد: علی دهقان که در دهه های گذشته  استانداری آذربایجان شرقی، مدیرکلی فرهنگ و هنر استان و همچنین ریاست دانشسرای پسران تبریز را بر عهده داشت، قریب به ۸۰  موسسه فرهنگی و آموزشی از جمله کتابخانه ملی تبریز  و موزه آذربایجان را بنا نهاد.

گفتنی است نمایشگاه عکس و اسناد اقدامات "علی دهقان" از ۱۶ دی‌ماه ۹۷ به مدت یک هفته در محل موزه آذربایجان برای بازدید عموم برپا خواهد بود.

کد خبر 4505423

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha