پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ دی ۱۳۹۷، ۱:۵۳

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

اولین دوره مسابقات ورزشی مادران‌وفرزندان در اردبیل برگزار می‌شود

اولین دوره مسابقات ورزشی مادران‌وفرزندان در اردبیل برگزار می‌شود

اردبیل - رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان اردبیل از برگزاری اولین دوره مسابقات ورزشی «مادران و فرزندان» در اردبیل خبر داد.

مرتضی تاج‌مهر در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: این رقابت‌ها با حضور مادران در کنار پسران زیر ۱۰ و دختران زیر ۱۵ سال در مجموعه ورزشی شهید آسمانی اردبیل برگزار خواهد شد.

وی از برگزاری این رویداد ورزشی در چهار رشته و طی ۲۴ دی ماه جاری خبر داد و افزود: رشته‌های این مسابقه مفرح ورزشی شامل پرتاب فریزبی، دو همراه با حمل چوب، پرتاب توپ بسکتبال و دارت خواهد بود.

 رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان توسعه رشته‌های مختلف ورزشی در بین خانواده‌ها را راهکار همگانی‌سازی ورزش دانست و ادامه داد: شرکت در این مسابقه برای تمامی مادران به همراه فرزندانشان رایگان و بلامانع خواهد بود.

راه‌اندازی انجمن ورزشی مادران در اردبیل

تاج‌مهر اضافه کرد: از ابتدای سال جاری راه‌اندازی انجمن ورزش مادران در فدراسیون ورزش‌های همگانی کلید خورده که با برنامه‌ریزی مدون در این استان نیز شاهد پیشرفت چشمگیری در اجرای برنامه‌های مرتبط ورزشی بین مادران و فرزندان خواهیم بود.

وی توضیح داد: پیوند خانواده‌ها با ورزش با برگزاری مسابقات مختلف ورزشی و توجه به دانش‌افزایی مربیان و ورزشکاران محقق خواهد شد که امیدواریم کمیته ورزش مادران و فرزندان در هیئت ورزش‌های همگانی استان اردبیل به عنوان یکی از فعال‌ترین انجمن‌ها لقب گیرد.

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان تصریح کرد: بهبود وضعیت سلامت مادران و کودکان و افزایش نشاط و شادابی حاصل از ورزش از جمله مهمترین اهداف مدنظر در برگزاری رویدادهای ورزشی ویژه مادران و فرزندان بوده و امیدواریم فعالیت این مجموعه در تمامی شهرهای استان تسری یابد.

کد خبر 4505826

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha