به گزارش خبرگزاری مهر، حسن جهانشاهلو از درخواست مدعیالعموم به مراجع ذیربط برای انحلال شورای این شهر خبر داد و گفت: اختلافات عدیده در بین اعضای شورای شهر فردیس با لجاجت برخی از اعضا در ایجاد تفاهم و همدلی منجر به تعطیلی اداره شهری شهرستان شده است.
وی افزود: با توجه به ناکارآمدی شورای شهر و ایجاد اختلاف و ناامیدی در میان شهروندان فردیس و با توجه به نتیجهبخش نبودن توصیههای مکرر در جهت ایجاد تفاهم میان اعضا و تعطیلی اداره امور شهر به دلیل انجام اعمال خلاف شئون شوراها، سوءاستفاده از جایگاه نمایندگی مردم و عدم کارآمدی و مداخله در ساختوسازهای غیرمجاز توسط برخی از اعضا و در جهت برونرفت از این معضل و احیای حقوق عامه درخواست انحلال شورای شهر رادارم.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردیس در ادامه خاطرنشان کرد: علاوه بر مورد مذکور، به علت وجود دلایل متقن درخواست انحلال شورای شهر را به مراجع ذیربط دادهام و پیگیر این موضوع هستم.
جهانشاهلو تأکید کرد: دلایل عنوانشده و اتهامات مطروحه درباره این پرونده در حال بررسی است و پس از به نتیجه رسیدن، موضوع به اطلاع عموم خواهد رسید.
نظر شما