پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ دی ۱۳۹۷، ۹:۱۷

مدیر پایگاه انتقال خون استان زنجان:

استقبال بانوان ازاهدای خون درزنجان پایین است/اهدای۲۳ هزار واحدخون

استقبال بانوان ازاهدای خون درزنجان پایین است/اهدای۲۳ هزار واحدخون

زنجان-مدیر پایگاه انتقال خون استان زنجان گفت: طی ۹ ماه امسال ۶۱ درصد از کل مراجعه‌کنندگان اهدای خون در استان زنجان مستمر بودند و استقبال بانوان از اهدای خون در استان پایین است.

 سیامک اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر به اهدای خون در استان زنجان اشاره کرد و گفت: طی ۹ ماه امسال  ۲۳ هزار و ۴۵۳ نفر به مراکز اهدای خون زنجان و ابهر مراجعه کردند که در این میان اهدای خون در زنجان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴ درصد افزایش یافت.

وی اظهار کرد: طی این بازه زمانی ۶۱ درصد از کل مراجعه‌کنندگان اهداکنندگان مستمر بودند و استقبال بانوان از اهدای خون در استان پایین بوده ولی ۹۴ درصد از اهداکنندگان خون در استان مردان هستند. 

مدیر پایگاه انتقال خون استان زنجان گفت: مردم استان زنجان در زمینهٔ اهدای خون پیشقدم هستند، اهدای خون نه تنها زندگی دوباره به بیمار می‌بخشد بلکه برای سلامتی خود افراد هم مثمر ثمر است.

اسدی تأکید کرد: اهدای خون یک سرمایه فرهنگی مهم است و این امر تنها مختص زمان خاصی نیست و نیاز به خون زمان خاصی را نمی‌شناسد.

کد خبر 4506942

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha