پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ دی ۱۳۹۷، ۱۱:۳۱

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مطرح کرد؛

سرمایه ۲۵۰۰ میلیاردی صندوق امداد ولایت/ تلاش برای جذب سپرده خیرین

سرمایه ۲۵۰۰ میلیاردی صندوق امداد ولایت/ تلاش برای جذب سپرده خیرین

خرم‌آباد- مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت کشور با اشاره به سرمایه ۲۵۰۰ میلیاردی این صندوق گفت: برای جذب سپرده خیرین، مساجد و خیریه‌ها به صندوق باید تلاش شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید باجلان صبح امروز چهارشنبه در نشست با مدیران کمیته امداد شهرستان های لرستان، با اشاره به اینکه صندوق امداد ولایت امروز ۲۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه دارد، اظهار داشت: ما به دنبال این نیستیم که بانک شویم، آن تشریفات زائد اداری را نمی خواهیم.

وی تصریح کرد: شرایط باید به گونه ای باشد که مددجویان بتوانند راحت مراجعه کنند و وام خود را بگیرند وهیچ نیازمندی نباید باشد که صندوق امداد ولایت او را پوشش ندهد.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت با تاکید بر لزوم استفاده از پتانسیل مشارکت های مردمی در جذب سپرده در این صندوق افزود: امروز مشکلی در پرداخت تسهیلات و وام نداریم، مشکل ما در جذب سپرده است.

باجلان با اشاره به اینکه کمیته امداد تنها نهادی است که از حساب های خود سود بانکی نمی گیرد، گفت: از مجموعه حساب های خود اگر بخواهیم سود بگیریم بالای ۲۰۰ میلیارد تومان سود است، اما کمیته امداد دنبال سود و ربا نیست.

وی با بیان اینکه مساجد و خیریه ها که تشکیلات وام دارند باید به صندوق امداد ولایت جذب شوند، سپرده خیرین را باید جذب کنیم، تصریح کرد: تاکید ما این است باید وام دریافت شود، اگر کسی نیازمند است واقعا باید کمک بلاعوض کرد، اما وام باید برگردد.

کد خبر 4508287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha