پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ دی ۱۳۹۷، ۱۸:۱۷

وزارت خارجه آلمان:

اطلاعاتی درباره آلمانی مفقود در مصر نداریم/ نگران سرنوشت وی هستیم

اطلاعاتی درباره آلمانی مفقود در مصر نداریم/ نگران سرنوشت وی هستیم

وزارت خارجه آلمان اعلام کرد: اطلاعاتی درباره آلمانی مفقود در مصر نداشته و لذا نگران سرنوشت وی هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وزارت خارجه آلمان امروز چهارشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: هیچ اطلاعاتی درباره یکی از شهروندان مفقودمان در مصر نداریم.

در بیانیه وزارت خارجه آلمان در این خصوص آمده است: بر این اساس، برلین نگرانی شدید خود را درباره سرنوشت وی اعلام می کند.

این در حالیست که «کریستوفر برگر» (Christofer Burger) سخنگوی وزارت خارجه آلمان ۲ روز پیش اعلام کرده بود: برلین درباره ناپدید شدن دومین شهروند خود در مصر تحقیق می کند. برلین هر ۲ مورد را با جدیت تمام دنبال خواهد کرد.

گفتنی است، مورد اول نوجوان ۱۸ ساله ای است که در ۱۷ دسامبر سال گذشته میلادی در مصر ناپدید شد. وی برای دیدن پدر بزرگ خود به قاهره رفته بود.

بر اساس اعلام ایندیپندنت، دومین مورد نیز مَردی ۲۳ ساله است که در ۲۷ دسامبر سال گذشته میلادی در فرودگاه قاهره بازداشت شده بود.

کد خبر 4508839

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha