به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی هلال احمر فارس کامبیز قهرمانی با اشاره به اینکه پس از حادثه آتشسوزی در مدرسه اسوه حسنه زاهدان، رئیس جمعیت هلالاحمر بر ورود این نهاد مردمی برای کمک به حل این مشکل تاکید کرد، افزود: پس از این دستور، دبیرکل و خزانهدار جمعیت، برای بررسی میدانی و هماهنگی با آموزش و پرورش استان به منطقه سفر کردند.
وی ادامه داد: بر این اساس هلالاحمر مقدمات تجهیز تمام مدارس ابتدایی فاقد سیستم گرمایشی استاندارد این استان را فراهم کرد و تهیه گزارشهای کارشناسی درباره وضع مدارس و نوع سیستم گرمایشی مورد نیاز آنها، آغاز شده است .
معاون داوطلبان جمعیت هلالاحمر استان فارس یادآور شد: پس از انتشار اخباری از ورود جمعیت هلالاحمر به این موضوع، تعداد زیادی از هموطنان، خیران و هنرمندان در تماس با جمعیت هلالاحمر خواستار مشارکت در این زمینه شدهاند.
قهرمانی گفت: تامین و تجهیز تمام مدارس پیشدبستانی و دبستانهای سیستان و بلوچستان نیازمند عزم ملی است، لذا جمعیت هلالاحمر درقالب طرح «ققنوس» و اعلام فراخوان، زمینه را برای همیاری تمام هموطنان در تامین این وسایل گرمایشی فراهم کرد تا با حمایت مردمی دیگر شاهد رخداد این حوادث ناگوار نباشیم .
برابر اعلام معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر فارس، هموطنان برای همیاری در این طرح میتوانند به روبیکا، بخش دنیای احسان مراجعه کرده یا با شمارهگیری #۱۱۲۷۸۰شریک این احسان شوند.
نظر شما