به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی آلهاشم ظهر امروز سه شنبه در اجلاس استانی نماز در سالن جمهوری استانداری آذربایجان شرقی اظهار داشت: باید به اشاعه فرهنگ نماز در کنار ساخت نمازخانه و مسجد توجه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه ساخت مسجد یکی از برکات انقلاب اسلامی است، گفت: یکی از برکات انقلاب اسلامی ایران اهمیت به نماز، ساخت مسجد و نمازخانه است و بعداز انقلاب اسلامی شاهد ساخت نمازخانه و مساجد زیادی بوده ایم.
آل هاشم با تاکید بر اینکه نباید به صورت اجباری کسی را مجبور به خواندن نماز کرد، ادامه داد: باید تشویق هایی را برای کسانی که در ادارات در بحث نماز فعال هستند قرار دهیم.
امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه نماز برای رفع تکلیف نیست، افزود: کیفیت نماز بسیار مهم است و اهمیت نماز به اندازه ای بالا است که در روز حساب تمام اعضا و جوارح ما شاهد خواهند بود.
آل هاشم سپس با تاکید بر ضرورت تربیت نماز خوان در جامعه گفت: افزایش تعداد نمازخانه و جمعیت نمازخوان در کنار یکدیگر مهم است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی همچنین در ادامه گفت: در اسلام هیچ عبادتی مانند نماز نیست و به فرایض دیگر همچون حج، روزه و دیگر اعمال به اندازه نماز تاکید نشده است.
نظر شما