پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۴۳

نیویورک‌تایمز؛

طرح ترامپ برای خروج از ناتو فاش شد

طرح ترامپ برای خروج از ناتو فاش شد

نیویورک تایمز در گزارشی به تشریح طرح ترامپ برای خروج از ناتو پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه آمریکائی نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا چندین بار سال گذشته میلادی پیشنهاد خارج شدن این کشور از سازمان پیمان آتلانتیک شمالی «ناتو» را مطرح کرده بود. 

به گزارش این رسانه، منابعی در دولت آمریکا در این باره اعلام کردند که ترامپ در طول سال ۲۰۱۸ میلادی چندین بار در گفتگو های خصوصی، خواسته خود مبنی بر خروج از سازمان را مطرح کرده بود.

بر این اساس، نزدیکان ترامپ می ترسیدند که وی ممکن است چنین تصمیمی را به صورت جدی به دلیل عدم توافق با همتایان اروپایی خود در خصوص بودجه نظامی اتخاذ کند.

در بخشی از گزارش مذکور در این خصوص آمده است: در زمان برگزاری نشست سران رهبران کشورهای عضو ناتو در تابستان سال ۲۰۱۸، رئیس جمهور آمریکا به مقامات امنیت ملی خود گفته بود که دلیلی برای وجود این اتحادیه نمی بیند؛ چرا که بار مالی سنگینی را برای واشنگتن به همراه دارد.

گزارش مذکور در ادامه می افزاید: مشاورینی که در میان آنها رئیس سابق پنتاگون «جیمس ماتیس» نیز بود، برای ماندن واشنگتن در ناتو تلاش می کردند؛ اما با خروج وی از دولت آمریکا نگرانی‌هائی در این باره را در میان اروپائی‌ها ایجاد کرده است.

کد خبر 4514251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۴:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۶
      0 0
      ناتو کارکردش را از دست داده. اروپا به دنبال ارتش اروپایی و آمریکا هم به دنبال خروج نیروهاش از خاورمیانه است، اقتصاد چین آنها را وادار به کاهش هزینه های نظامی کرد، چین در حال گرفتن جهان هست پروژه راه ابریشم