به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا حاجی بابایی صبح چهارشنبه در نشست با کارکنان اداره کل اوقاف همدان گفت: اگر مدیران در میان مردم باشند و بی واسطه در جریان مشکلات قرار گیرند شرایط زندگی این قدر برای مردم سخت نخواهد شد.
وی بابیان اینکه طی هفته جاری در ملاقات با مردم روستاهای فامنین و اهالی روستاها، افراد از موانع موجود در تخصیص وامهای کم بهره اشتغالزایی به ویژه در بخش دامداری سنتی گله مند بودند، گفت: با پیگیری های صورت گرفته از طریق مدیران در ستاد کشور و استان مقرر شد در منطقه فامنین و قهاوند به دامداری سنتی هم وام داده شود.
وی افزود: مبلغ وام درخواستی اهالی روستاهای بخش مرکزی همدان، قهاوند و فامنین ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد شده که در مرحله اول ۱۰۰ میلیاردتومان خارج از سهمیه استانی تخیصص یافت و از این مبلغ ۴۲ میلیاردتومان برای شهرستان فامنین و مابقی برای شهرستان همدان است.
حاجی بابایی تاکید کرد: در این مرحله به مجریان سفارش شده اولویت تخصیص وام را به کسانی دهند که بیشتر در سختی و مضیقه هستند.
وی بیان داشت: با تخصیص وام های کم بهره به فعالیت های کشاورزی و دامداری ضمن پیشگیری از مهاجرت روستائیان به شهر چند هزار خانواده با تولید و اشتغال محلی در آرامش قرار خواهند گرفت.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه درصد بسیاری از مشکلات مردم محصول عدم پیگیری مدیران است، گفت: باید تمام امکانات موجود را برای مردم سرمایه گذاری و هزینه کنیم تا بتوانیم رضایت عمومی ایجاد کنیم و اجازه ندهیم کسی دانسته و نادانسته مردم را ناراضی کند.
وی بابیان اینکه فشارهای اقتصادی موجود روی شانه های مردمی که در تمام صحنه ها حاضر بوده اند سنگینی می کند، گفت: امروز برای گذر از معبر جنگ اقتصادی باید مدیران جهادی درصحنه باشند.
وی تاکید کرد: بارها گفته ام و اعتقاد دارم که در کشور پول کم نداریم و اگر شفافیت و مدیریت داشته باشیم می توان با منابع موجود بیشترین رضایت عمومی را ایجاد کرد.
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه کشور مصداق بارز شفافیت و جلب اعتماد عمومی را تبصره ۱۴ قانون بودجه مربوط به درآمد حاصل از هدفمندی یارانه ها برشمرد گفت: در جریان دفاع از واریز درآمد حاصل از هدفمندی یارانه ها ایستادگی و پیگیری ما در مجلس منجر به شکل گیری تبصره ۱۴ قانون بودجه شد.
وی گفت: در جریان پیگیری برای شفاف سازی درآمد حاصل از هدفمندی یارانه ها، نماینده دولت این مبلغ را ۳۱ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و براساس محاسبات ما ۷۸ هزار میلیارد تومان اعلام شده بود که رئیس مجلس موضوع را به دیوان محاسبات ارجاع داد و ازطرف دیوان؛ درآمد حاصل از هدفمندی یارانه ها را ۳۶ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.
حاجی بابایی افزود: با پیگیریها جدول ۷۸ هزار میلیارد تومانی از سوی کمیسیون تلفیق بودجه پذیرفته شد که مربوط به سال ۱۳۹۵ بود و برای سال ۱۳۹۶ این مبلغ بالغ بر ۱۱۰ هزار میلیارد تومان بود که در نهایت مصوب شد به خزانه دولت واریز شود و در سال ۱۳۹۷ درآمد حاصل از یارانه ها ۱۴۲ هزار میلیارد تومان بود که براساس تبصره ۱۴ در بودجه ۱۳۹۸ آمده است.
وی بیان داشت: کار مجلس همین شفاف سازی است و این باید در مورد درآمدهای حاصل از فروش نفت که به شرکتهای نفت تخصیص می یابد نیز مصداق پیدا کن، زیرا ۱۴.۵ درصد درآمد حاصل از فروش نفت در درآمدهای دولت نمی آید که برای سال آینده ۶۰۶ هزار دلار سهم وزارت نفت است که بالغ بر ۵۳ هزار میلیارد تومان پیش بینی می شود.
وی بابیان اینکه ۷۰درصد بودجه شرکتهای دولتی مربوط به شرکت نفت است و باید امسال شفاف سازی شود که این مبلغ کجا می رود؟ گفت: در اوضاع کنونی اقتصادی این مبلغ بسیاری از مشکلات از جمله همسان سازی حقوق کارگران و بازنشستگان و رتبه بندی معلمان را حل می کند.
نماینده مردم همدان در مجلس گفت: با شرایط جنگ اقتصادی که ناخواسته به ما تحمیل شده هرکس به هر وسیله بتواند ایجاد رضایت عمومی کند، جهاد کرده است و باید در سخنرانی ها و صحبتها مراقبت کنیم و به مردم امید و نشاط بدهیم تا بتوانیم از معبرهای سخت عبور کنیم.
وی بیان کرد: امروز باید شجره طیبه وقف به اعتماد سازی و نشاط و شادابی جامعه کمک کند و در جنگ اقتصادی باید کمک کنیم تا آسیب هایی که وارد شده است، به سرعت ترمیم شوند.
نظر شما