پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ اسفند ۱۳۸۵، ۱۳:۳۳

اسلام بر تولید علم با توجه به صلاح بشر تأکید دارد

آیت‌الله جعفر سبحانی صبح امروز در همایش "آموزه های نبوی و علم مدرن" با تأکید بر اینکه دین اسلام بر تولید علم و آزاداندیشی تأکید دارد،گفت: در تولید علم و نهضت نرم افزاری نظر اسلام به تمام معنا مثبت است به شرطی که صلاح بشر در آن مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت ‌الله جعفر سبحانی استاد حوزه علمیه قم امروز چهارشنبه 2 اسفند ماه در همایش "آموزه‌های نبوی وعلم مدرن" که در تالار مفید دانشگاه قم برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به اهمیت مبحث تولید علم در اسلام، گفت: اسلام بر تولید علم و نهضت نرم‌افزاری و آزاد اندیشی همواره تأکید داشته ولی این کار باید تا جایی صورت بگیرد که اخلاق، جان و در معنای کل نظام بشر به خطر نیفتد.

وی با اشاره به پیشرفتهای اخیر کشور در زمینه نانو تکنولوژی، سلولهای بنیادی، شبیه سازی و تولید داروی کنترل بیماری ایدز، گفت: قطب ‌نمای نهضت نرم‌افزاری باید به سمت سلامت بشر باشد و هر کس با توجه به این مسئله بتواند در راه علم و علم آفرینی فعالیت کند، مورد تقدیر اسلام خواهد بود.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به تبلیغات غربیها مبنی بر وجود تعارض بین علم و دین اظهار داشت: علم بشری با وجود پیشرفتهای فراوان لغزان است و ابهام دارد در حالیکه چون دین نشأت گرفته از وحی می ‌باشد خطا پذیر نیست.

وی در ادامه گفت: البته در هر زمان که به نوعی زمزمه مخالفت با دین به گوش رسیده این مسئله به نفع دینداران شده است چون آنها را به تلاش بیشتر وا داشته و موجب جلوه و استحکام بیشتر دین شده است.

آیت‌الله سبحانی با بیان اینکه بین علم و دین رابطه وجود دارد،‌ گفت: در قرآن به وفور درباره علم سخن به میان آمده است واین مسئله نشان می‌دهد که بین علم و دین به طور قطع رابطه نزدیک و تأثیرگذاری وجود دارد.

کد خبر 451476

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha