پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۰۹

در شیراز؛

دومین نمایشگاه شکسته نویسی آغازشد/انتقاد به میزان جایزه تجسمی فجر

دومین نمایشگاه شکسته نویسی آغازشد/انتقاد به میزان جایزه تجسمی فجر

شیراز- دومین نمایشگاه تخصصی آثار شکسته نویسی باعنوان محفل انس در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در آیین گشایش این نمایشگاه که ظهر پنجشنبه برگزار شد، استاد یدالله کابلی خوانساری با بیان اینکه خط شکسته دچار مخاطراتی شده، گفت: بگذاریم مردم و جامعه قضاوت کنند و تاریخ هم حتما این روزها را قضاوت خواهد کرد.

وی با اشاره به جایگاه ویژه حافظ و سعدی در هنر خوشنویسی ابراز داشت: عهد کرده ام که در این سال های اخیر تنها اشعار سعدی را به رشته تحریر در آورم؛ چرا که احساس کردم رسالتم در این است که بتوانم با پرواز خیال در اندیشه های سعدی خدمت کوچکی کنم.

عضو شورای عالی تشخیص و ارزشیابی هنری خوشنویسی همچنین با اشاره به فضایل حافظ گفت: خداوند با خلقت حافظ عروج بشری را به مشاهده نشسته است.

وی افزود: هنر خوشنویسی در ویترین موزه های جهان نمایان گر شکوه، فر و تاریخ بشری است و این هنر در ایران با توجه به تاریخ هزار ساله اش، رشد یافته و در مسیر تحول و تطور بزرگان به اوج شکوفایی رسیده و قضاوت تاریخ نیز درباره والایی آن مشهود است.

هزینه کردن۱۵۰ میلیون تومان برای  ۱۰ رشته، توهین به اوج خلاقیت است

این درحالیست که با اعلام نتایج داوری آثار جشنواره هنرهای تجسمی فجر عضو شورای عالی تشخیص و ارزشیابی هنری خوشنویسی به گلایه از این رویداد پرداخت و گفت: اختصاص تنها یک جایزه در ۵ رشته خوشنویسی در جشنواره فجر ناراحت کننده است و هزینه کردن۱۵۰ میلیون تومان برای کل ۱۰ رشته، توهین به اوج خلاقیت است.

کابلی خوانساری اعلام کرد: در داوری جشنواره فجر شاهد بی عنایتی ها و دردهایی بودم که ستون احساس بشریت را به لرزه در می آورد؛ گویی هنرمند در دنیای هنر هیچ روزگار آسودگی ندارد.

وی ادامه داد: هنرمندان در زندگی روزمره شان نیز با مشکلات اقتصادی بسیاری مواجه اند، اما در بارگاه باشکوه هنر کوشش و تلاش خود را به نام ایران رقم می‌زنند و اینگونه از آن ها تقدیر می شود.

گفتنی است که این نمایشگاه حاصل تلاش های دوساله ۱۷ هنرجوی محمدرضا معین خواه از استادان انجمن خوشنویسان ایران در فارس است.

به گزارش خبرنگار مهر، دومین نمایشگاه تخصصی محفل انس که تا ۳ بهمن ماه در سالن فرهنگ مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برقرار است، با حضور یدالله کابلی خوانساری چهره ماندگار خوشنویسی ایران، محمد حیدری عضو شورای تشخیص و ارزشیابی هنری، صابر سهرابی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و کورش کمالی سروستانی، مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس آغاز بکار کرد.

کد خبر 4515859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha