پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ دی ۱۳۹۷، ۲۱:۰۹

گزارش خبرنگار اعزامی مهر به امارات

سرمربی عراق تماشاگر بازی قطر و عربستان

سرمربی عراق تماشاگر بازی قطر و عربستان

سرمربی تیم ملی فوتبال عراق بازی امشب تیم های عربستان و قطر را از نزدیک تماشا کرد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به امارات، سرکو کاتانچ سرمربی تیم ملی فوتبال عراق، بازی امشب تیم های ملی فوتبال عربستان و قطر را در ورزشگاه زایداسپورت سیتی ابوظبی ازنزدیک تماشا کرد.

تیم ملی فوتبال عراق که در گروه D این رقابت ها با ایران، یمن و ویتنام همگروه بود در پایان مرحله گروهی هفت امتیازی شد اما به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به ایران در رده دوم قرار بگیرد و منتظر برنده دیدار عربستان و قطر در مرحله یک هشتم نهایی جام ملت های ۲۰۱۹ آسیا باشد.

کد خبر 4516112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha