پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ دی ۱۳۹۷، ۸:۴۶

سرپرست مرزبانی آذربایجان غربی:

کودک ۶ ساله در مرز ماکو به علت برودت هوا فوت کرد

کودک ۶ ساله در مرز ماکو به علت برودت هوا فوت کرد

ارومیه- سرپرست فرماندهی مرزبانی استان آذربایجان غربی از مرگ کودک ۶ ساله در نقطه صفر مرزی به علت برودت هوا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انتظامی آذربایجان غربی، سرهنگ فردین پیری در خصوص انتشار خبری در به نقل از رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ماکو درباره چگونگی فوت کودک در مرز، اظهار داشت: ساعت ۲ بامداد روز جمعه ۲۸ دی ماه مرزبانان هنگ مرزی ماکو حین گشت زنی در نقطه صفر مرزی با مشاهده تردد تعدادی افراد ناشناس در حوالی مرز، بلافاصله افراد مذکور را به پایگاه مرزبانی منتقل می کنند.

وی با اشاره به اینکه در بین افراد منتقل شده، یک زن نیز حضور داشت ، ادامه داد: این خانم اعلام می کند پسر ۶ ساله اش که همراه آنان بوده ساعاتی قبل در منطقه مفقود شده و آنها در جستجوی فرزندش بودند.

سرپرست فرماندهی مرزبانی استان آذربایجان غربی افزود: بلافاصله مرزبانان با تشکیل تیم های امداد و نجات، عملیات جستجو را برای پیدا کردن پسر بچه مفقود شده در منطقه آغاز کردند.

وی به همکاری هلال احمر ماکو در این عملیات اشاره و خاطر نشان کرد: مرزبانان با تمام توان در جستجوی پسر بچه بودند و موفق شدند وی را در یکی از دره های منتهی به مرز پیدا کنند اما متاسفانه به علت برودت هوا و وضعیت توپوگرافی منطقه، زمان زیادی از فوت این کودک می گذشت.

پیری با ابراز تاسف از فوت این کودک ۶ساله، عنوان کرد: متاسفانه اظهار نظر غیر کارشناسانه و غیر مسئولانه رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ماکو با برخی از رسانه ها و شبکه های اجتماعی در این مورد، حقیقت ماجرا را به گونه ای دیگر بیان کرده است.

کد خبر 4516774

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha