به گزارش خبرنگار مهر، عفت السادات مجابی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین که روز شنبه در استانداری برگزار شد اظهارداشت: همایش هویت کودکان ایرانی و اسلامی در استان برای کودکان پیش دبستانی سال آینده برگزار می شود.
وی بیان کرد: دوران کودکی بهترین سن برای احیای هویت در نسل آینده است و تقویت پایه های هویت دینی و ملی متناسب با رشد متوازن کودکان و توجه به فرهنگ غنی ملی و آموزه های دین مبین اسلام و تاکید بر کارکرد فرهنگی دوره تربیتی پیش دبستانی به عنوان یک دوره ویژه و تاثیرگذار در فرآیند شکل گیری هویت در این طرح دیده شده است.
یحیایی رئیس آموزش و پرورش شهرستان البرز هم در این جلسه گفت: در شهرستان البرز ۲۹۹ واحد آموزشی با ۱۹۳۲ کلاس درس داریم که ۲۶۰۵ معلم و فرهنگی کار تعلیم بیش از ۵۲ هزار و ۳۶۹ نفر از دانش آموزان را بر عهده دارند.
وی بیان کرد: در سال آینده در مهرگان در تامین فضای آموزشی مشکلات جدی داریم و باید ۵۷ مدرسه تامین شود که در حال حاضر ۲۷ مدرسه ساخته شده است.
یحیایی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۳۰ مدرسه در ناحیه شهری مهرگان نیاز داریم تابتوان به نیازها پاسخ داد و مشکلات سال تحصیلی آینده را حل کرد.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان البرز افزود: با استفاده از ظرفیت خیرین و نهادهای نیکوکار می توانیم بخشی از نیازهای آموزشی را در شهرستان البرز و ناحیه شهری مهرگان تامین کنیم.
نظر شما