کیومرث هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر پیرامون مسائل و مشکلات پیش آمده در فدراسیون ووشو گفت: در این مورد بحث های فراوانی مطرح است و جلسات متعددی را نیز با منتقدان فدراسیون داشته ایم . صحبت های این افراد را شنیده و مستندات آنها را نیز بررسی کرده ایم. انشاء الله بزودی در این رابطه اقدام خواهیم کرد.
وی در مورد درخواست اعضای مجمع فدراسیون ووشو برای تشکیل اضطراری مجمع گفت: درخواست 22 نفر از اعضای مجمع به همین منظور به سازمان رسیده و بزودی تاریخ این مجمع را مشخص خواهیم کرد تا مخالفین و موافقین صحبت های خود را ارائه داده و خود اعضای مجمع در این رابطه تصمیم بگیرند.
هاشمی درپایان سخنان خود در مورد زمان تشکیل مجمع گفت: روزهای پایانی سال را پشت سر می گذاریم و حجم کارها نیز بالاست. تلاش ما این است که قبل از پایان سال این کار انجام شود و مطمئن باشید که در اولین فرصت این کار را انجام خواهیم داد.
نظر شما