پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۹:۲۱

پیشکسوت کشتی کشور:

جام بین‌المللی تختی نویدبخش روزهای خوش برای کشتی کشور است

جام بین‌المللی تختی نویدبخش روزهای خوش برای کشتی کشور است

اندیمشک - پیشکسوت کشتی کشور گفت: جام بین‌المللی تختی با توجه به آمادگی کشتی‌گیران نویدبخش روزهای خوش برای کشتی کشور است.

بهرام منصور مشتاقی در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: زمانی که در مسابقات کشتی فرنگی اجرای فن انجام گیرد، بیانگر سطح مطلوب مسابقات و آمادگی کشتی‌گیران شرکت کننده است.

وی افزود: شهرستان اندیمشک از زمینه مناسب برای پرورش قهرمان برخوردار بوده و آینده روشن در ورزش به ویژه کشتی فرنگی در اندیمشک قابل پیش‌بینی است. 

پیشکسوت کشتی کشور، اندیمشک را شهر کشتی فرنگی و قهرمانانی چون سعید عبدولی دانست و تصریح کرد: استقبال خوبی از سوی علاقه‌مندان به ورزش از جام تختی شده و آینده روشنی برای کشتی در این شهرستان پیش‌بینی می‌کنم.

وی گفت: کوبا با نفرات خوبی آمده گرچه قهرمان جهان و المپیک در ترکیب کوبا نیست اما ورزشکاران آماده به این رقابت‌ها اعزام کرده است.

مشتاقی افزود: این رقابت‌ها نوید روزهای خوبی برای کشتی فرنگی کشور را می‌دهد و در این میادین جوانان آماده میادین جهانی و المپیک می‌شوند.

وی با ابراز تاسف از صحبت‌های انجام شده در ارتباط با عدم آمادگی فرنگی‌کاران برای رقابت‌های جهانی و المپیک آینده، اظهار کرد: نفرات جدید و جوان‌های جایگزین شده نیاز به میدان برای آمادگی داشته و این رقابت‌ها و آمادگی چهره‌های جوان، بیانگر روزهای پر مدال برای المپیک و ورزش کشتی در آینده نزدیک است.

مشتاقی اظهار کرد: گرایی، عبدولی و سایر جون‌ها با توجه به عملکرد و تمرین‌ها از آمادگی خوبی برخوردار و روزهای خوش و پرمدال برای کشتی فرنگی رقم خواهند زد.

کد خبر 4522778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha