به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه النشره، وزیر دفاع یمن از بکارگیری سلاح های بازدارنده راهبردی علیه کسانی که به دنبال نقض توافقهای صلح در این کشور هستند، خبر داد.
«محمد ناصر العاطفی» وزیر دفاع یمن تاکید کرد: سلاح های بازدارنده راهبردی که ارتش و کمیته های مردمی یمن در اختیار دارند علیه کسانی که به دنبال نقض عهد و توافقنامه های صلح هستند بکارگیری خواهد شد. توافقهایی که مردم یمن برای پایان دادن به تجاوز اشغالگران و محاصره یمن و تحقق صلح در این کشور، به آنها چشم امید دارند.
وزیر دفاع یمن بر اهمیت فرآیند آموزش و آمادهسازی نیروهای ارتش و مسلح این کشور با هدف ایجاد نیروهای مقاوم و حرفه ای که اعتماد به نفس دارند، تأکید کرد و گفت: ائتلاف متجاوز سعودی به زودی مجبور خواهد شد با خفت سرزمینهای مطهر یمن ما را ترک کند.
نظر شما