به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد آذری جهرمی ظهر دوشنبه در حاشیه افتتاح پارک علم و فناوری دیجیتال مشهد در جمع خبرنگاران اظهار کرد:ماهواره دوستی آماده شده و منتظر تایید نهایی وزارت دفاع برای اعلام زمان پرتاب و در مدارقرار گرفتن آن هستیم و بزودی خبرهای خوبی را اعلام خواهیم داد.
وی افزود: واقعیت این است که در تهیه تصاویر ماهواره ای با محدویت های مواجه هستیم و چاره ای نداریم جز اینکه روی پای خودمان بیاستیم و دستاورد جوانان ما تولید ماهواره بوده و در این راستا ماهواره هایی تهیه شده است.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: در حوزه ماهواره ما منتظر دریافت تصاویر نشدیم و امسال در همایشی که دو ماه پیش وزارت کشاورزی برگزار کرد ۱۰۰ شرکت دانش بنیان حضور پیدا کرده و دستاوردهای خود را مبتنی بر اطلاعات ماهواره ای ارائه کردند.
آذری جهرمی گفت: آرشیو ۴۰ ساله از تصاویر ماهواره ای کشور را با همکاری سازمان فضای آزاد سازی کردیم و اولین پارک حوزه اقتصاد دیجیتال با محوریت کسب و کارهای فضاپایه نیز عملیات اجرایی اش در مازندران آغاز شده است.
وی تصریح کرد: این شرکت های می توانند خدمات را به کشاورزان ارائه دهند و در حوزه آمایش سرزمینی هم هفته آینده تفاهم نامه ای را با سازمان مدیریت امضاء خواهیم کرد. همچنین جزئیات تفاهم همکاری با وزرات نیرو و ستاد سازگاری با کم آبی نیز در حال نهایی شدن است.
وزیر ارتباطات گفت: برنامه اجرایی پایش پارک ملی گلستان در برابر حوادث آتش سوزی برای حفاظت از منابع طبیعی نیز امضاء شده و مجموع اینها خدماتی است که سازمان فضایی برای مردم فراهم کرده است.
نظر شما