پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ بهمن ۱۳۹۷، ۸:۰۵

سخنگوی ورزش و جوانان استان همدان:

مجمع انتخاباتی هیئت هاکی استان همدان برگزار می‌شود

مجمع انتخاباتی هیئت هاکی استان همدان برگزار می‌شود

همدان- سخنگوی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان گفت: مجمع انتخاباتی هیئت هاکی استان همدان با حضور مسئولان فدراسیون برگزار می‌شود.

حمدالله چاروسایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت هاکی اظهار داشت: چهارشنبه هفته جاری مجمع انتخاباتی هیئت هاکی استان همدان با حضور مسئولان فدراسیون و مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان در سالن کنفرانس ورزشگاه سردار شهید علیرضا شمسی‌پور برگزار می‌شود.

وی افزود: بعد از برگزاری مجمع رئیس هیئت هاکی استان همدان برای ۴ سال آینده انتخاب و معرفی خواهد شد.

سخنگوی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان بابیان اینکه مجمع انتخاباتی هیئت‌های بدون رئیس تا پایان سال برگزار می‌شود، گفت: یکی از دغدغه‌های این مجموعه موضوع اداره برخی هیئت‌ها با سرپرست است چرا که هیئت‌ها زمانی که با سرپرست اداره می‌شوند دوران برزخی را پشت سر می‌گذارند و برنامه‌ها آن‌طور که باید پیش نمی‌رود.

چاروسایی خاطرنشان کرد: در حال حاضر هیئت‌های تکواندو، هندبال، کبدی، هاکی، ورزش‌های جانبازان و معلولین، کشتی و اسکی با سرپرست اداره می‌شوند و تا پایان سال مجامع انتخاباتی این هیئت‌ها را برگزار می‌کنیم و رئیس هیئت در این مجامع انتخاب می‌شوند.

وی با اشاره به حضور اداره کل ورزش و جوانان استان همدان در نمایشگاه دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب اسلامی بیان کرد: اداره کل ورزش و جوانان استان حضوری فعال در نمایشگاه دستاوردهای ۴۰ ساله‌ انقلاب اسلامی دارد و با ایجاد فضایی برای آموزش گلف، تیراندازی با کمان، مچ اندازی، دارت و تیراندازی و معرفی سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان یکی از غرفه‌های پربازدید نمایشگاه محسوب می‌شود.

سخنگوی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان عنوان کرد: این نمایشگاه از ۱۳ تا ۱۸ بهمن‌ماه از ساعت ۱۵ تا ۲۱ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان همدان پذیرای علاقه‌مندان است.

کد خبر 4533951

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha