پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ بهمن ۱۳۹۷، ۲۰:۰۱

معاون استاندار بوشهر:

کاروان نشاط و امید در ۲۰ روستای استان بوشهر راه‌اندازی شد

کاروان نشاط و امید در ۲۰ روستای استان بوشهر راه‌اندازی شد

بوشهر - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: طی دهه فجر امسال کاروان نشاط و امید در ۲۰ روستای استان راه‌اندازی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید خورشیدی عصر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران در شهرستان دیر با تبریک ایام الله دهه فجر اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران دستاوردهای بسیار بزرگی داشته است و خدمات خیلی زیادی به مردم ارائه شده است.

وی بر لزوم تلاش همه مسئولان برای ارائه خدمات حداکثری و کسب رضایت‌مندی مردم خاطرنشان کرد: دولت تاکید ویژه‌ای بر توسعه نشاط اجتماعی دارد و در این راستا در استان بوشهر طرح‌ها و برنامه‌های متنوعی اجرا می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با بیان اینکه نشاط اجتماعی استان بوشهر الگویی برای سراسر کشور شده است، افزود: در شش سال اخیر دولت تدبیر و امید در زمینه نشاط اجتماعی در سراسر استان ارائه کرده است.

وی با اشاره به اجرای بیش از ۸۰۰ طرح و برنامه نشاط اجتماعی در شهرستان‌های استان طی یک سال اخیر اضافه کرد: در دهه فجر امسال نیز کاروان نشاط و امید در ۲۰ روستای استان راه اندازی شده است.

خورشیدی از افزایش تحرک شهروندان کاهش آسیب‌های اجتماعی و کاهش افسردگی به عنوان هدف اجرای این طرح‌ها یاد کرد و ادامه داد: مسئولان استان عملکرد قابل قبولی در زمینه افزایش نشاط اجتماعی داشته‌اند.

کد خبر 4535065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha