پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ بهمن ۱۳۹۷، ۲۱:۵۵

به مناسبت دهه مبارک فجر؛

سه طرح آموزشی در بخش «زرآباد» شهرستان کنارک به بهره برداری رسید

سه طرح آموزشی در بخش «زرآباد» شهرستان کنارک به بهره برداری رسید

کنارک - سرپرست فرمانداری کنارک گفت: به مناسبت دهه مبارک فجر و با حضور مسئولین و خیرین سه طرح آموزشی در بخش «زرآباد» این شهرستان به بهره برداری رسید.

ابابکر بلوچ در گفت و گو با خبرمگار مهر، اظهار داشت: مدرسه شش کلاسه روستای «اسماعیل چات» یکی از این طرح ها به شمار می رود که این مدرسه خیری با زیر بنای ۳۱۵ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان احداث شده است.

وی افزود: همچنین هنرستان شبانه روزی شهر زرآباد با زیربنای ساختمان آموزشی ۳۱۱ متر، خوابگاه ۳۷۵ متر، سرایداری ۴۶ متر، محوطه سازی دو هزار و ۵۰۰ متر و دیوار محوطه ۲۱۲ متر و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و  ۶۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید.

سرپرست فرمانداری شهرستان کنارک ادامه داد: مدرسه دو کلاسه خیری روستای «توجک» زرآباد نیز با اعتباری بالغ بر ۳۸۰ میلیون تومان احداث شده است.

به گفته وی، به برکت چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران ۴۰ کلاس درس در دهه مبارک فجر در شهرستان کنارک به بهره برداری خواهد رسید.

کد خبر 4536358

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha