پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ اسفند ۱۳۸۵، ۱۲:۴۸

در نشست خبری عنوان شد:

سهم 10 درصدی کشورهای اسلامی از گردشگری دنیا / تهران میزبان نمایندگان گردشگری کشورهای اسلامی

دبیر همایش بین المللی گردشگری کشورهای اسلامی گفت: راه اندازی اتاق فکر به منظور تبیین ابعاد گردشگری در کشورهای اسلامی ، بررسی ابعاد مختلف صنعت گردشگری و ارائه راهکار در این زمینه و... از جمله اهدافی است که این همایش دنبال می کند.

به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر امید ملکی در نشست خبری که امروز برگزار شد ، زمان برگزاری همایش بین المللی گردشگری کشورهای اسلامی را 12 الی 14 اسفند 85 عنوان کرد و گفت: بررسی ساختار توسعه صنعت گردشگری در کشورهای اسلامی مانند بازاریابی توریسم و تبیین سیاست خارجی در توسعه این صنعت ، دو بخش محتوایی این همایش است.

دبیر همایش بین المللی گردشگری کشورهای اسلامی تاکید کرد: همچنین در بخش سیاست خارجی ساختاری که کشورهای اسلامی برای توسعه روابط بین المللی خود با کشورهای دیگر در نظر دارند و کارآمد بودن ساختارهای کشورهای اسلامی و میزان موفقیت آمیز بودن آنها بررسی خواهد شد.

ملکی در خصوص مقالاتی که در همایش ارائه خواهد شد ، گفت: 14 مقاله به این همایش راه پیدا کرده است به طوری که در بخش معماری دو مقاله با عنوان استفاده از کویر به عنوان فرصتی برای گردشگری و معماری اسلامی درعراق و شهر نجف مطرح خواهد شد.

وی افزود: از کشورهای انگلستان با دو مقاله ، مالزی ، ایالت متحده ، اسکاتلند و ترکیه نیز هر یک با یک مقاله در این همایش حضور دارند. اجرای پانلهای نخصصی و کارگاه جزء بخشهای اصلی این همایش هستند و در این همایش از تجربه کشورهای موفق اسلامی در زمینه جذب گردشگر و توسعه صنعت توریسم استفاده خواهد شد.

ملکی با اشاره به اینکه صنعت گردشگری در هیچ کشوری از دنیا نمی تواند قوانین آن کشور را تغییر دهد ، تصریح کرد: در هر کشوری یکسری قوانینی وجود دارد که به خاطر صنعت توریسم و توسعه آن ، آنها را تغییر نمی دهند و در این همایش به موضوعاتی که وجود دارد ، پرداخته می شود.

وی با اشاره به اینکه 57 کشور عضو سازمان بین المللی کنفرانس کشورهای اسلامی OIC هستند ، افزود: بر اساس آمار سازمان جهانی جهانگردی در سال 2005 ، از میان 25 کشور برتر در صنعت توریسم فقط 4 کشور اسلامی مالزی ، ترکیه ، عربستان و مصر حضور دارند.

دبیر همایش بین المللی گردشگری کشورهای اسلامی با اشاره به اینکه 10 درصد توریست دنیا متعلق به گردشگران کشورهای اسلامی است ، ادامه داد: 4/6 درصد از کل گردشگران دنیا متعلق به گردشگران این 4 کشور و 6/3 درصد نیز مربوط به سایر کشورهای اسلامی است.

ملکی گفت: سهم جهان اسلام از صنعت گردشگری دنیا در سال 2005 ، 35 میلیارد دلاربوده است.

مرجان شیخ الاسلام ، مدیرعامل خبرگزاری میراث فرهنگی نیز در این نشست گفت: هر قدر دولت قوی باشد باز هم امکاناتش برای توسعه زیرساختهای صنعت گردشگری محدود است به همین دلیل ورود و درگیر کردن بخش خصوصی به حوزه گردشگری و همچنین درگیر کردن دولت به عنوان مسئول اجرایی ، یکی از مهمترین اهداف همایش بین المللی گردشگری کشورهای اسلامی است.

کد خبر 453667

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha