پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۰۳

امام جمعه کاشان:

حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن مشت محکمی بر دهان یاوگویان است

حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن مشت محکمی بر دهان یاوگویان است

کاشان - امام جمعه کاشان ضمن دعوت مردم به حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن مشت محکمی بر دهان یاوگویان است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عبدالنبی نمازی در خطبه های این هفته نماز جمعه کاشان ضمن اشاره به سالروز بیعت همافران ارتش رژیم شاهنشاهی با امام راحل اظهار داشت: بهمن ۵۷ حکومت نظامی شدیدی در کشور حاکم شده بود به نحوی که تجمع دو نفر و یا بیشتر دستگیری افراد را در پی داشت اما امام راحل این وضعیت را غیرقانونی دانست و به مردم اعلام کرد تا در خیابان ها بمانند.

وی ضمن اشاره به حضور ژنرال هایزر در ایران به منظور ایجاد کودتا ابراز داشت: به لطف خدا این ژنرال آمریکایی دست خالی به کشور خود بازگشت و در ایجاد کودتا ناکام ماند و در روز ۱۹ بهمن همافران ارتش رژیم شاهنشاهی با امام راحل بیعت کردند.

امام جمعه کاشان ضمن اشاره به شهادت مظلومانه حضرت زهرا (س) ابراز داشت: پیامبر اکرم (ص) در اواخر عمر مبارکشان در مقطعی از زمان تا به حدی گریستند که محاسنشان از اشک چشم خیس شد و علت اینگونه گریستن را نحوه شهادت حضرت زهرا (س) اعلام کردند چرا که آن حضرت تا آنجا مظلوم هستند که زمان و محل تدفینشان مخفی و نامعلوم است.

وی ضمن تاکید بر شرکت پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: امروز معادلات دشمنان ایران بر هم خورده است و مردم با حضور پرشور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن مشت محکمی به یاوه گویی های ترامپ و هم پیمانانش خواهند زد.

کد خبر 4537384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha