پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۹:۲۱

طی اطلاعیه‌ای اعلام شد؛

دعوت شورای هماهنگی تبلیغات از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

دعوت شورای هماهنگی تبلیغات از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای از عموم مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با انتشار اطلاعیـۀ سـراسـری فراخـوان و دعـوت عمـومـی برای خلـق حمـاسـه حضـور در فـجــر چهلـم از هموطنان خواست تا در راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کنند.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

«یـوم الله بیسـت و دوم بـهمن، نــقطـۀ اوج وحـدت و حضور آکنده از بصیرت و آگاهی ملت و باز تعریف حمایت  چهـار دهه از انقلاب اسلامی است. حضـور حمـاسـی و وحـدت‌بخش مردم ایـران در راهپیـمایـی بـاشــکوه چــهــلمیـن ســالگـرد پیــروزی انــقلاب اســلامـی در سـراســـر میهن اسلامی ایران برای عموم مردم و سیاستمداران دنیا، معنایی متفاوت خواهد داشت که برای دوستان مایۀ  نشاط و امید و برای دشمنان  زبون این انقلاب مایۀ یأس و ناامیدی است.

اینک در  چـهـلمیـن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در سالی که با عنوان  «حـمایـت از کـالای ایرانـی»  نامگذاری شده همچون سنوات قبل سیمای شهرها و روستاها در ســراســر کشور شاهد برپایی اجتماع عظیم و میلیونی مردم و برپایی، راهپـیمایی یـوم‌الله ۲۲ بهمـن است که به صورت یـکپارچـه و همـزمان، در بیـش از یکهــزار شــهر، شــهرســتان و بیــش از ۱۰ هــزار روسـتا در سـراســر کشـور و در تـهـران با سـخنرانـی ریـاســت محتــرم جمهــوری برگزار می‌شود.

روز ۲۲ بهمـن‌ماه ۱۳۹۷ همۀ دنیـا شـاهد خواهنـد بـود که همزمان با خیابان‌های تـهـران و مسـیرهای دوازده‌گـانه منتهی به میـدان بـزرگ آزادی، میادین اصلی و مسـیرهای اعـلام‌شـده تـمامی شـهرها، مردم گرانقدر ایران با هر بینش سیاسی، هر نوع سلیقه اجتماعی و از هـر دیـن، قـوم و نـژادی همه یک صدا  «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی»  را فریاد خواهند زد.

راهپیـمایـی بـاشـکوه یــوم‌الله ۲۲ بـهمـن؛ مـردم  همـیشـه در صحنــه و بـصـیر ایـران اســلامی صـبح دوشــنبه، بـه ‌طـور همـزمان در سـراســر کشــور و در تـهـران از  سـاعـت ۹:۰۰ صــبح از مسـیـرهای دوازده گـانه به سـوی میـدان آزادی، راهپیـمایی خود را آغـاز خواهـند کرد.

شـورای هماهنـگی تبلیـغات اسـلامـی از ملـت بـزرگ و آگـاه ایـران اسـلامی و تـمامی گـروه‌ها، احـزاب و تشـکل‌های وفـادار به آرمـان های انـقلاب اسـلامی دعـوت مـی نمایـد تا بار دیگر با حضـور حماسـی، انـقلابــی و آمیختـه با بـصیـرت خود در صـحنۀ آوردگاه راهپیـمایی یـوم‌الله ۲۲ بهمـن‌مـاه،   «شـکوه وحـدت و هـمبسـتگـی حضـور ملـی، عـزت و عظـمـت و اقتــدار»  خویش را به نمایش گذارده و با آرمان‌های بلنـد بنـیان‌گـذار کبیـر انـقلاب اسـلامـی، حضـرت امام خـمـینی(ره) و شهدا و مقـام معظـم رهبـری تـجـدیـد بیـعت نـماینـد.

کد خبر 4537964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha