صابر رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ۲۸ هزار و ۱۴۳ نفر متقاضی دریافت وام ازدواج در استان کرمانشاه بودند که تاکنون ۲۳ هزار و ۱۵۰ نفر از تسهیلات ازدواج بهره مند شدند، اظهار داشت: ۸۲ درصد متقاضیان تسهیلات ازدواج دریافت کردند.
وی با بیان اینکه ۴۹۹۳ نفر در استان در انتظار دریافت وام ازدواج هستند، افزود: ۳۷۶ نفر از این تعداد در انتظار اخذ وام، ۱۵۱۴ نفر در حال تکمیل مدارک و ۵۶۳ نفر در انتظار پذیرش در شعبه و ۲۶۴۰ نفر در انتظار تعیین شعبه هستند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه در همچنین در زمینه طرحهای اشتغالزایی جوانان در استان نیز گفت: ۱۴۲ طرح به منظور پرداخت تسهیلات اشتغالزایی ویژه جوانان کرمانشاهی به بانکهای عامل ارسال شده است.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد پرونده تشکیل شده ۸۸ مورد تسهیلات اشتغال به میزان یک میلیارد و ۹۸۰ میلیون تومان پرداخت شده است، بیان داشت: بیشترین طرح های مورد تقاضا جوانان شامل فعالیت در بخش پوشاک، دامپروری و خیاطی است.
رحیمی تصریح کرد: میزان تسهیلات پرداخت شده در حوزه اشتغال بین ۱۰ میلیون تا ۱۰۰ میلیون تومان است که برای طرح های نیازمند بیش از ۱۰۰ میلیون تومان، پرداخت بیش از این مبلغ تسهیلات با مجوز وزارتخانه امکان پذیر است.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود از کاهش پلهای طلاق در کرمانشاه از ابتدای سال تا آذرماه در استان خبر داد.
نظر شما