پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

یک رسانه صهیونیستی خبر داد:

تماسهای تلفنی محرمانه نتانیاهو با ولیعهد ابوظبی پس از امضای برجام

تماسهای تلفنی محرمانه نتانیاهو با ولیعهد ابوظبی پس از امضای برجام

یک رسانه رژیم صهیونیستی از تماس های تلفنی محرمانه نخست وزیر این رژیم با محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی پس از امضای برجام خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه النشره، یک رسانه صهیونیستی به نقل از منابع دیپلماتیک عربی و غربی از چندین تماس تلفنی محرمانه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم با محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی پس از امضای برجام و با هدف مقابله با ایران خبر داد.

بنا بر اعلام شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی مذاکرات بین نتانیاهو و محمد بن زاید پیرامون هماهنگی درباره موضوع ایران پس از توافق هسته ای و رسیدن به یک توافق احتمالی برای اجرای سلسله اقدامات سیاسی در سطح منطقه برای مقابله با ایران و توافق هسته‌ای متمرکز بوده است.

«دن شاپیرو» سفیر سابق آمریکا در رژیم صهیونیستی به شبکه ۱۳ تلویزیون این رژیم گفت که پس از امضای توافق هسته‌ای میان ایران و کشورهای ۱+۵، برخی مشاوران بنیامین نتانیاهو و مقامات ارشد اماراتی به صورت تلفنی و رو در رو گفتگو کرده‌اند.

کد خبر 4539745

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha