پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ اسفند ۱۳۸۵، ۱۲:۲۵

مدیر عامل سازمان برق منطقه ای تهران در گفتگو با مهر :

روزانه 20 میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های استان تهران اختصاص می یابد

روزانه 20 میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های استان تهران اختصاص می یابد

در حال حاضر علی رغم سرد شدن یکباره هوا روزانه 20 میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های استان تهران اختصاص می‌یابد که باوجود کم بودن میزان ذخایر کافی است.

مدیر عامل سازمان برق منطقه ای تهران درگفتگو با مهر گفت : تعداد مشترکین برق منطقه ای تهران در سال جاری به 5 میلیون و 250 هزار مشترک رسید که در مقایسه با سال قبل 4 درصد افزایش یافته است.

میر فتاح فتاح اضافه کرد: مصرف برق این استان بزرگ نیز نسبت به مدت مشابه قبل 5/5 درصد افزایش یافته است به طوری که هم اکنون 5 هزار و 80 مگاوات برق در این استان به مصرف می رسد.

وی با اشاره به اوج مصرف برق در تابستان و زمستان امسال، گفت : اوج مصرف برق تهران در تابستان در مردادماه بود که 6 هزار و 500 مگاوات برق به مصرف رسید. این میزان 6/1 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

مدیر عامل سازمان برق منطقه ای تهران اوج مصرف برق در زمستان را نیز در نیمه اول دی ماه دانست و اضافه کرد : میزان مصرف برق در این مدت 6 هزار مگاوات بوده است .

فتاح از افتتاح مرکز سامانه 121 برق شهر تهران در اوایل سال 86 خبر داد و گفت : از این پس کلیه مشترکین شهر تهران بزرگ با تماس با شماره 121 می توانند تمام مشکلات و درخواست های خود را مطرح کنند و دیگر نیازی به گرفتن تلفن های 8 شماره ای نیست .

وی همچنین اضافه کرد: شرکت برق منطقه ای تهران درحال حاضر مهمترین سیاست خود را برای تابستان که اوج مصرف برق در سال است متمرکز کرده است، تا مشکلی در این باره به وجود نیاید.

کد خبر 454220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha