پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ بهمن ۱۳۹۷، ۷:۳۹

استاندار کردستان:

تولیدکنندگان کردستانی مقید به بازپرداخت تسهیلات دریافتی هستند

تولیدکنندگان کردستانی مقید به بازپرداخت تسهیلات دریافتی هستند

سنندج - استاندار کردستان برضرورت افزایش سطح اختیارات بانک‌ ها برای پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی تاکید کرد و گفت:تولیدکنندگان کردستانی مقید به بازپرداخت تسهیلات دریافتی از بانک‌ ها هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن مرادنیا شامگاه شنبه در دوازدهمین جلسه کمیسیون هماهنگی بانک های استان کردستان که با حضور رئیس کل بانک مرکزی ایران برگزار شد, اظهارداشت: همواره یکی از درخواست های ما افزایش اختیارات بانک های استان بوده است و لازم است به این مسئله توجه ویژه شود.

وی با بیان اینکه ما در استان نیازمند تغییر نگرش بانک ها به مقوله توسعه هستیم, افزود: یک طرح برای بررسی و دریافت تسهیلات تا از شهرستان ها به مرکز استان و تهران برود زمان بسیار زیادی از بین می برد و اگر این اختیار در استان باشد در وقت صرفە جویی خواهد شد.

استاندار کردستان جبران عقب ماندگی کردستان را در گرو عزم جدی بانک ها دانست و ادامه داد: نهایت تلاش ما این است که واحدهای تولیدی کماکان تقویت و بتوانند به حیات خود در این شرایط اقتصادی ادامه دهند.

مرادنیا مردم کردستان و تولید کنندگان استان را مقید به پرداخت تسهیلات دریافتی از بانک ها ارزیابی کرد و یاداور شد: در کردستان هیچ کس به دنبال پس ندادن پول بانک ها نیست و اگر مشکلات جزیی وجود دارد ناشی از مشکلات بوجود آمده در شرایط اقتصادی فعلی است.

کد خبر 4544119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha