به گزارش خبرنگار هنري "مهر"، دكتر حسن بنيانيان كه در مراسم اختتاميه طرح نگارش 1001 بسم الله و اسما حسني سخن مي گفت، با اعلام اين خبر افزود: مسوولين آموزش حوزه هنري بيش از هر چيز نگران فرداي شغلي و آينده حرفه اي هنرآموزان هستند و معلمان و استادان تلاش دارند تا شرايط و افق فرا روي جوانان را برايشان شرح دهند و در جهت آماده سازي آنها براي ورود به بازار كار تلاش كنند.
وي در ادامه يادآور شد: اگر هنري خلق شود كه نياز جامعه را رفع نكند، به آن توجهي نخواهد شد. بنابراين لازم است يك هنرمند در وهله نخست به نيازهاي جامعه توجه داشته باشد و ارتباط مستمر و مستقيم خود را با اجتماع اطرافش از دست ندهد.
رييس حوزه هنري تاكيد كرد: نياز جامعه در دو صورت عمومي و گروهي تعريف مي شود. هنري كه به نياز عمومي جامعه توجه نشان مي دهد، همواره مانا و ماندگار است. البته اينكه هنرمندي براي دل خود اثري را خلق كند، ايراد ندارد. اما اينكه انتظار داشته باشد در اين بازار رقابت سنگين، اثر او مورد توجه قرار بگيرد، انتظار بيهوده و بي جايي است.
بنيانيان به ارايه تعريفي از نياز جامعه پرداخت و اشاره كرد: گاهي يك هنرمند هنر خود را در اختيارنيازهاي مادي و سطحي جامعه قرار مي دهد و از آن در راه ارايه صفات حيواني بشر استفاده مي كند. اين نوع ارايه هنر هم نوعي انعكاس نياز است، اما بدون شك ماندگار و تاثير گذار نخواهد بود و هنرمند را به سر منزل مقصود نخواهد رساند. توجه و پاسخگويي به نيازهاي اصيل انساني است كه مي تواند به اعتلاي آثار يك هنرمند منجر شود.
وي بر رعايت عنصر نوآوري در آثار هنري تاكيد كرد و گفت: خلاقيت عنصري است كه مي تواند به رشد و شكوفايي هنر منجر شود و هنر را همواره شاداب و سرزنده و پويا نگهدارد. من توصيه مي كنم شما هنرآموزان، هم به ارايه خلاقيت بپردازيد و هم در راه شناخت مكاتب مختلف فكري گام برداريد. زيرا پس از مطالعه عميق و وسيع افكار و عقايد ديگر است كه مي توانيد به ارزش هاي والاي نهفته در فلسفه اسلامي پي ببريد و قدر و ارزش آن را بدانيد.
در اين مراسم دكتر بهرامي، رييس سازمان آموزش حوزه هنري نيز به ارايه مطالبي درباره اين طرح پرداخت و تصريح كرد: كوشش ذهني و بسيج تمامي هنرهاي دروني يك هنرآموز براي تزيين نام خداوند بر يك صفحه، مهمترين دستاورد اين همايش به شمار مي رود. كوششي كه هنرآموزان به خرج دادند تا همه عشقي را كه در سينه دارند، با خلق زيباترين شكل از نام خداوند متجلي كنند و من بر اين اعتقادم كه پيش از آنكه نام خداوند بر صفحه كاغذ تجلي يابد در قلب صاحب اثر ثبت شده است.
در پايان اين مراسم از نفرات برتر همايش نگارش 1001 بسم الله و اسما حسني تقدير به عمل آمد.
دكتر بنيانيان در مراسم اختتاميه طرح نگارش 1001 بسم الله:
در صدد خريد آثار از هنر آموزان و فروش آن در خارج از كشور هستيم

حوزه هنري در صدد است برخي از آثار هنرجويان، دانش آموزان و دانش جويان را كه در اين طرح شركت كرده و برگزيده شده بودند از آنها خريداري كند و سپس براي فروش آنها در بازارهاي خارج از كشور اقدام نمايد.
کد خبر 45459
نظر شما