پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ بهمن ۱۳۹۷، ۰:۰۸

رئیس اداره محیط‌زیست پلدختر خبر داد:

بازگشت یک بهله «کرکس سیاه» به دامان طبیعت پلدختر

بازگشت یک بهله «کرکس سیاه» به دامان طبیعت پلدختر

پلدختر- رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان پلدختر از تیمار یک بهله «کرکس سیاه» و رهاسازی آن در دامن طبیعت خبر داد.

علی الشتری نژاد در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طی تماس همیاران محیط زیست مبنی بر رویت و زنده گیری یک بهله کرکس در اطراف شهر پلدختر، محیط بانان این اداره بلافاصله به منطقه اعزام شدند.

وی افزود: درمان اولیه این پرنده که به علت آسیب دیدگی توسط «اسماعیل فاضلی» زنده گیری شده بود، با همکاری کارشناسان اداره محیط زیست پلدختر انجام شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پلدختر گفت: این پرنده پس از انجام معاینات اولیه با همکاری کارشناس دامپزشکی اداره کل محیط زیست استان و تشخیص بیماری مورد مداوا قرارگرفت.

الشتری نژاد افزود: این کرکس پس از چند روز تیمار، بهبود جراحات با تغذیه، انجام تمرینات در محیط باز و به دست آوردن قدرت پرواز در طبیعت رها سازی شد.

وی به مشخصات ظاهری این پرنده اشاره کرد و افزود: کرکس سیاه (دال) ۹۹ تا ۱۰۷ سانتی متر طول و جثه ای بسیار بزرگ دارد؛  پر و بال این پرنده نسبت به کرکس به طور کامل سیاه و دم سه گوش و بلندتر دارد و همچنین در فاصله بسیار دور شبیه عقاب دریایی است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پلدختر یادآور شد: شاهپرهای این پرنده اندکی روشن تر از رنگ بدن آن به نظر می رسد، پوست سر و گردن لخت و بدون پر این پرنده آبی مایل به خاکستری است و در اطراف گردنش یک شنل قهوه ای رنگ مشاهده می شود؛ این پرنده معمولا ساکت است و در زیستگاه های گوناگون به ویژه در کوهستان ها و دشت های دور افتاده و روی درخت ها، لبه ی پرتگاه ها و روی صخره های مرتفع آشیانه می سازد و بومی است.

کد خبر 4546253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمدی IR ۰۰:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
      0 0
      با تشکر از این خبر خوش و سپاس از عزیزان اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان پلدختر.