پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۳:۳۸

اهدای تجهیزات بیمارستانی توسط بانک ‌ایران زمین به مردم کرمانشاه

اهدای تجهیزات بیمارستانی توسط بانک ‌ایران زمین به مردم کرمانشاه

بانک ایران زمین در راستای اجرای مسئولیت اجتماعی خود، یک دستگاه هماتولوژی و چند دستگاه تهیه آب مقطر به بیمارستان شهدای سرپل ذهاب اهدا کرد.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر و به نقل از بانک ایران زمین، این بانک به منظور رفع احتیاجات درمانی و در راستای اجرای مسئولیت اجتماعی خود پس از بررسی و نیاز سنجی از منطقه زلزله زده کرمانشاه، یک دستگاه هماتولوژی و چند دستگاه تهیه آب مقطر به بیمارستان سرپل ذهاب اهدا کرد.

در همین راستا هادی قدیمی معاون عملیات بانکی بانک ایران زمین، با اشاره به اقداماتی که از سال گذشته توسط این بانک در خصوص کمک به هموطنانمان در کرمانشاه انجام گرفته گفت: همزمان با وقوع زلزله با تصمیم هیات مدیره بانک و نیازهایی که از سوی ارگانهای ذیربط اعلام شده بود سعی شد اقلام مورد نیاز مردم منطقه تهیه و برای آنها ارسال شود.

قدیمی افزود: همچنین در ادامه هزینه چاپ تقویم بانک در سال ۱۳۹۷ نیز همگام با شبکه بانکی به امر کمک رسانی به مردم منطقه اختصاص یافت. و همکاران ما نیز به‌صورت خود جوش کمک های خود را با توجه به شناختی که از منطقه داشتند، در محل های صعب العبور و دور از دسترس توزیع کردند.

وی نگاه مسئولانه شبکه بانکی در حوادثی همچون زلزله را مناسب دانست اما اظهار امیدواری کرد با برنامه‌ریزی‌هایی که از سوی مراجع ذی‌صلاح صورت می‌گیرد، این کمک ها با نظم و ترتیب بیشتری انجام شود.

کد خبر 4546515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha