پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ اسفند ۱۳۹۷، ۱۱:۰۹

رئیس سازمان مدیریت تهران به مهر خبر داد؛

سهم اندک اصناف از درآمد مالیاتی تهران

سهم اندک اصناف از درآمد مالیاتی تهران

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران سهم اصناف در درآمد مالیاتی ۱۰ ماه امسال این استان را ۱۵ درصد اعلام کرد و گفت:درآمد مالیاتی استان در این مدت ۳۰ هزارمیلیارد تومان بوده است.

نعمت الله ترکی در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با عملکرد ۱۰ ماهه درآمدهای مالیاتی استان تهران، اظهار داشت:در این مدت، مالیات از عوارض خروج مسافر، مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر نقل و انتقال خودرو به ترتیب ١٥٧، ۸۹ و ۸۴ درصد محقق شده است که بیشترین درصد تحقق درآمدهای مالیاتی را در این بخش شاهد بودیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران افزود: در بخش اخذ مالیات دو درصد سایر کالاها و مالیات شماره گذاری خودرو نیز به ترتیب شاهد تحقق۴۰ و ۵۰ درصدی بودیم که کمترین درصد تحقق در ۱۰ ماهه سال جاری مربوط به این دو حوزه می شود.

وی افزود: همچنین درآمدهای مالیاتی در ۱۰ ماهه سال جاری ۳۰.۵ هزار میلیارد تومان بوده که ۷۸ درصد محقق شده و نسبت به سال قبل رشد ۸ درصدی را شاهد هستیم.

به گفته ترکی در بخش مالیات مستقیم، سهم مالیات مشاغل استان تهران ۱۵ درصد بوده است.

عملکرد درآمدی دستگاه‌های اجرایی

وی ادامه داد: عملکرد درآمدی دستگاه های اجرایی استان تهران در نیروی انتظامی، اداره کل ثبت اسناد و گمرک استان به ترتیب ۵، ٤ و ۵۰۰ میلیارد تومان است که این ادارات بیشترین درآمد را داشتند.

ترکی تصریح کرد: درواقع طی ۱۰ ماه سال جاری، نیروی انتظامی ۳۵ درصد و ثبت اسناد و املاک ۱۲۲ درصد و گمرک ۱۷۱ درصد تحقق درآمدی داشتند که قابل تامل است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با اشاره به درآمد ۳۱.۵ هزار میلیارد تومانی در بخش منابع عمومی در استان تهران، گفت: ۷۵ درصد درآمد ها محقق شده که نسبت به سال قبل رشد ۸.۴ درصدی داشته است.

کد خبر 4548054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha